Bajkowy pokój dla Twojego dziecka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Re: Bajkowy pokój dla Twojego dziecka
Proponuję w pokoju dziecka zrobienie bajkowej fototapety na jednej ścianie, a resztę ścian pomalować na jasny kolor lub nakleić jakąś jasną tapetę.
Inspiracje na www,fotnart.pl
Inspiracje na www,fotnart.pl
-
Mareczek21
- Aktywny

Fototapety dla dzieci sa świetne, tylko problem zawsze jest z kolorami. Ja dla swojego malucha kupiłem na http://www.decomania.pl/pl/c/Fototapety/171 i pomalowałem na niebiesko efekt jest świetny.
Noo fototapety z bohaterami to super rozwiązanie dla dzieciaczka.
tak, ale zwróćcie uwagę, że dziecko szybko rośnie i za rok czy dwa ten super bohater już nie będzie taki super... bardziej zrobiłbym jakąś uniwersalną fototapetę 
W sumie mam podobne zastrzeżenia. Czasem lepiej jednak postawić na coś bardziej uniwersalnego.
Dokładnie! Dlatego niech meble i ściany będą stonowane, a z dodatkami można zaszaleć. Je będzie łatwiej zmienić.
W bajkowym pokoju nie może także zabraknąć takich zabawek. Z pewnością atmosferę przytulności wprowadzą pluszaki. Tutaj: http://www.urwis.pl/pluszaki macie ich całkiem duży wybór. W sklepie Urwis widziałam też plastikowe zjeżdżalnie z naklejkami bohaterów różnych bajek. Co o tym myślicie?
w stu procentach się zgadzammalaka pisze:Dokładnie! Dlatego niech meble i ściany będą stonowane, a z dodatkami można zaszaleć. Je będzie łatwiej zmienić.
też szukam, ale naklejek z autami dla syna
Bardzo fajne zegary, w tym typowo do dziecięcego pokoju ma Zegary-JVD. My kupiliśmy tam dla córki zegar z motylami, mała była zachwycona.
W pokoju dla dziecka lepiej polecieć w akcesoria i dodatki - gdy pociecha podrośnie, łatwiej je wymienić niż robić generalny remanent 
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Dla dzieci proponuję fototapety. Zapraszam na strony www.fotnart.pl oraz www.drukujfoto.pl