Pralka w kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Pralka w kuchni
Co sądzicie o tym pomyśle?
Re: Pralka w kuchni
Uważam, że jeśli nie można zamontować inaczej, to dobry pomysł. Mam pralkę w kuchni,
dla mnie nie ma większego znaczenia.
dla mnie nie ma większego znaczenia.
nie mam nic przeciwko, przez jakiś czas sam miałem pralkę w kuchni. W zasadzie jest mi to obojetne gdzie stoi.
czemu nie, chociaż jakbym miał wybierac to jednak wolałbym mieć pralkę w łazience 
taką pralkę zawsze można zabudować 
-
marekwisniewski0
- Początkujący

Welokrotnie spotykałem się z pralką w kuchni, najważniejsze żeby nie zabierała dużo miejsca.
jak nie ma miejsca w łazience to pewnie ze w kuchni można pralkę wstawić 
Jest to dosyć dziwne,ale często praktykowane rozwiązanie w małych mieszkaniach gdzie po prostu nie ma miejsca i wyjścia,w związku z czym pralka wstawiana jest do kuchni. Jeżeli mogę coś podpowiedzieć to warto aby pralka była chociaż w zabudowie.
Jeśli kuchnia jest spora, to czemu nie? Moja znajoma ma mieszkanie i ma właśnie takie rozwiązanie. Trzeba tylko dobrać taką pralkę, aby była wytrzymała.
tez myślę, że to dobry pomysł
Nie podoba mi się pralka w kuchni, no jakoś mi tam nie pasuje
tutaj smażysz kotleta, a tam pierze się pachnące i czyste pranie

-
lideropinii
- Superużytkownik

Jest to na pewno opcja mniej estetyczna i mniej higieniczna, ale czasem po prostu wymusza to układ łazienki, albo jej wielkość.
http://www.blog.decoroom.eu/
http://www.blog.decoroom.eu/
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Ktoś powyżej wspomniał o tym iż nie widzi w tym nic złego, o ile kuchnia jest duża, a moim zdaniem nawet w takiej sytuacji pralka jest tam po prostu zbędna, no chyba że w zabudowie co zmienia postać rzeczy bo nie widać jej i nie przyciąga uwagi.
Jak dla mnie takie cudo jak pralka w kuchni nie przejdzie.
pamiętam na studiach w mieszkaniu mieliśmy pralkę w kuchni, nikomu to wtedy nie przeszkadzało. Jak bym nie miał wyjścia to ok, ale zdecydowanie odpowiednieszym miejscem na pralke jest łazienka.