Polecam sklep internetowy - wyposażenie łazienek
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Polecam sklep internetowy - wyposażenie łazienek
Z braku miejsca w łazience trzymamy środki czystości, mopa, wiadro do niego itp. Teraz szukam miejsce na http://leifheitsklep.pl/odkurzacz-do-szyb-p46417.html Taki odkurzacz do szyb polecam każdej gospodyni domy. A zobaczcie na cenę, niższej nigdzie nie spotkałem.
Odnośnie armatury, proponuję zobaczyć w sklepie internetowym na bth.pl
Oferują z magazynu oraz na zamówienie armaturę spawaną i bezszwową dostępną w rozmiarach i gatunkach odpowiadających rozmiarom i gatunkom rur spawanych i bezszwowych.
Kolana spawane (luki hamburskie) 90° 1,5D o średnicy od 18,0 do 154,0 mm dostępne w gatunku 1.4301 oraz 1.4541; na zamówienie 1.4571 oraz 1.4404.
Dodatkowo, na zamówienie dostarczają również:
Trójniki spawane (równoramienne i krótkie)
Redukcje symetryczne i niesymetryczne
Kołnierze – wywijane, płaskie (do przyspawania) , luźne, ślepe i szyjkowe
Złączki gwintowane
Powyższy opis obejmuje tylko część materiałów standardowych. Ponadto, realizują również zamówienia na materiały niestandardowe zgodnie ze specyfikacją dostarczoną przez Klienta.
Oferują z magazynu oraz na zamówienie armaturę spawaną i bezszwową dostępną w rozmiarach i gatunkach odpowiadających rozmiarom i gatunkom rur spawanych i bezszwowych.
Kolana spawane (luki hamburskie) 90° 1,5D o średnicy od 18,0 do 154,0 mm dostępne w gatunku 1.4301 oraz 1.4541; na zamówienie 1.4571 oraz 1.4404.
Dodatkowo, na zamówienie dostarczają również:
Trójniki spawane (równoramienne i krótkie)
Redukcje symetryczne i niesymetryczne
Kołnierze – wywijane, płaskie (do przyspawania) , luźne, ślepe i szyjkowe
Złączki gwintowane
Powyższy opis obejmuje tylko część materiałów standardowych. Ponadto, realizują również zamówienia na materiały niestandardowe zgodnie ze specyfikacją dostarczoną przez Klienta.
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Co do wyposażenia łazienkę,to zarówno płytki jak i pozostałe akcesoria w rozsądnej cenie,znajdziecie u nas,miła i fachowa obsługa chętnie pomoże podczas wyboru:)
Zapraszamy do naszego sklepu
-
Marek Dobosz
- Początkujący

Re:
MerlinMag pisze:a ja kupowalem w hurtowni z materialami instalacyjnymi i dostalem rabat 35% na baterie i stelaze Grohe, brodziki, wanny kabiny Sanaplast i Koło.
Jeżeli chodzi o odpływy liniowe to polecam balneo24.pl
Bardzo dobrej jakości odpływy w cenach poniżej 300 zł.
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny
Jeśli chodzi o akcesoria to polecam Sklep Internetowy na bth.pl. Maja tam materiały ze stali nierdzewnej wysokiej jakości. Są w stanie zrobić na zamówienie każdy detal nawet dla najbardziej wymagających klientów.
Ja właśnie jestem w trakcie aranżacji łazienki i mogę wam podsunąć namiar na produkty polskiej firmy Massi. Mają wanny, umywalki, miski wc, bidety i tak dalej, więc kompleksowo. Wygląd naprawdę super, rozwiązania na wiele lat. Mam już wszystko zakupione, czekam w zasadzie na hydraulika, który wykona biały montaż.
-
karolludek
- Początkujący

Niezłą ofertę otrzymałem w gnsbud.pl, tak więc teraz wsród moich znajomych polecam zakupy właśnie tam.
Jeśli chodzi o wyposażenie toalety publicznej to polecam sklep esilver duży wybór urządzeń higienicznych i sprawna realizacja.
Wyżej wymieniony sklep Tania Łazienka jest moim zdaniem super. Zamówiłem tam wannę, umywalkę oraz bidet (produkty firmy Massi). Dziś otrzymałem zamówienie i przyznam szczerze, że jestem bardzo zadowolony. Wszystko ładne, nowe, elegancko zapakowane i zabezpieczone. Teraz mogę dalej remontować łazienkę
W moim przypadku świetnie sprawdził się home dome. Sklep ma bardzo bogatą ofertę akcesoriów łazienkowych, a co ważne, mają produkty bardzo dobrej jakości. Zamawiałam stojaki i uchwyty na ręczniki oraz drobniejsze akcesoria-koszyczki, pudełka etc. Mają fajny, designerski wygląd i świetną jakość wykonania.
Ja mogę z czystym sumieniem polecić sklep Łazienka
360, w którym ostatnio robiliśmy z mężem zakupy. Mieli fajną promkę na brodzik, a do tego mają spoko obsługę posprzedażną.
360, w którym ostatnio robiliśmy z mężem zakupy. Mieli fajną promkę na brodzik, a do tego mają spoko obsługę posprzedażną.
Jak wszyscy polecają, to ja Wam sprzedam namiar na fajny sklep.
Ogarnialiśmy z mężem remont u rodziców - oddzielny pokój i łazienka, i przeglądaliśmy masę sklepów, cenowo nam najlepiej wyszło w outlet-tanielazienki.pl My jesteśmy z Wawra, więc pojechaliśmy do ich firmy, są na Trakcie Brzeskim w Miłosnej. Właściciel doradził nam z bateriami, bo mają tego multum. Bardzo zadowoleni jeseśmy
Ogarnialiśmy z mężem remont u rodziców - oddzielny pokój i łazienka, i przeglądaliśmy masę sklepów, cenowo nam najlepiej wyszło w outlet-tanielazienki.pl My jesteśmy z Wawra, więc pojechaliśmy do ich firmy, są na Trakcie Brzeskim w Miłosnej. Właściciel doradził nam z bateriami, bo mają tego multum. Bardzo zadowoleni jeseśmy
Jak szuka ktoś dobrej jakości baterii łazienkowej polecam marke Sotbe, solidne, trwałe baterie. Nawet na nie 5 lat gwarancji dają
Jeśli szukacie czegoś kompleksowego to sprawdźcie portal Domni inspiracje, projekty, zakupy - z pewnością znajdziecie coś dla siebie
Polecam projektantów z senkoart, którzy idealnie przygotowali projekt łazienki online dla mojej rodziny.