Serwis pralek wrocław
Pralka do 1500zł
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
WszystkozAmeryki_com
- Zainteresowany

Re: Pralka do 1500zł
Są to pralki nowe czy używane? Bo z tego co widzę to opcja nr 2,a przecież do tej kwoty można mieć naprawdę bardzo dobrą pralkę z wyższej półki,prawda? Wystarczy poszukać w sklepach online,akurat u nas jest szeroki wybór,chętnie pomożemy.
Nie wiem czy kupilbym obecnie pralkę używaną. Jest to sprzęt mechaniczny, pralka taka może się psuć bo nie wiecie jak często była w przeszłości używana. Jeśli nie macie dużych funduszy to proponowałbym rozejrzeć sie na przykład za pralką firmy Candy. Firma ma sporo tańszych modeli pralek ( tutaj jest ich katalog: http://www.candy.pl/pl/produkty/pranie- ... -od-frontu ) . Bez problemu znajdziesz model pralki w cenie poniżej 1000 zł ( wystarczy jedynie porównać sobie ceny pralek w sklepach bo mogą byc różne).
He,he,he trzeba być niezłym lamerem by polecać Candy .Proszę popatrzeć na test z 2015 gdzie ta firma jest ? https://www.test-achats.be/electromenag ... -lavelinge
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Testy są bardzo nierównomierne... Często robione na wąskiej grupie osób. Poza tym jest to zagraniczna strona. Jakiś czas temu widziałam podobny test w polskiej gazecie wnętrzarskiej i z tego co pamiętam to Candy polecali. Sama kierowałam się głownie doświadczenami swoimi i poleceniami znajomych. Od Candy miałam zmywarkę i bylam z niej zadowolona. Kilku znajomych poleciło mi również ich pralki tak wiec postanowiłam taką wybrać. Pralka ma sporo programow, rózne bajery takie jak pranie delikatnych ubrań itp. Bardzo fajna jest funkcja rozpoczęcia i zakończenia prania o danej godzinie. Wychodzi się z pracy, ustawia sie pralkę i pralka kończy pranie jak tylko wracamy do domu ( wszystko jest dzieki temu gotowe do rozwieszenia).
ja posiadam pralkę whirlpool, kupilem ją za ok 1100zł i uważam, że był to bardzo dobry zakup.
Do kwoty 1500zł nie ma sensu kupować używanej pralki, skoro można mieć nową i to wysokiej klasy, jakości z dużą pojemnością ładowania. Warto poszukać przede wszystkim na aukcjach allegro oraz w dobrych sklepach internetowych ze sprzętem agd.