Zagadka - co to za system ??
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Zagadka - co to za system ??
http://nasznowydom.com.pl/zdjecia-z-bud ... o-domu-255
Jak ktoś znajdzie siły to proszę samemu zobaczyć.
Jak ktoś znajdzie siły to proszę samemu zobaczyć.
Firma Ogólnobudowlana K-BOLBUD Bolesław Wujczyk
Żory - śląskie
Żory - śląskie
Re: Zagadka - co to za system ??
hehe, Bachus zaczął instalować wentylacje
pewnie pod solara chciał je podpiąć
oj, no początki są zawsze trudne
pewnie pod solara chciał je podpiąć
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Może to dzieło sztuki ?
Jak tu: na jednym zdjęciu instalacja u miliardera z Bonda a na drugim z kibla.
Jak tu: na jednym zdjęciu instalacja u miliardera z Bonda a na drugim z kibla.
rekuperacja od 1989r
Obejrzyj następne zdjęcia, z tej budowy potem głupawo komentuj. Tym bardziej, ze Tobie daleko do takiej realizacji. A jak tam Twoja budowa? Ciekawe ile baboli sam zrobisz?Maniek40 pisze:hehe, Bachus zaczął instalować wentylacje![]()
pewnie pod solara chciał je podpiąć![]()
To i ja mam zagadkę, gdzie są takie przyłącza wodociągowe? Dla ułatwienia, jest to Europa.
Fizyki uczymy się od Brzęczkowskiego, pierwszego na świecie wynalazcy silnika grawitacyjnego (perpetuum mobile).
komentuję tak samo głupawo jaki i Ty. A jak zakończę swoją budowę to Cię serdecznie zaproszę i poproszę abyś mi w baseniku solarka zamontowałbachus pisze:Obejrzyj następne zdjęcia, z tej budowy potem głupawo komentuj. Tym bardziej, ze Tobie daleko do takiej realizacji. A jak tam Twoja budowa? Ciekawe ile baboli sam zrobisz?Maniek40 pisze:hehe, Bachus zaczął instalować wentylacje![]()
pewnie pod solara chciał je podpiąć![]()
To i ja mam zagadkę, gdzie są takie przyłącza wodociągowe? Dla ułatwienia, jest to Europa.
Jeżeli jest ta budowa na poziomie stanu surowego to jesteś jeszcze w stanie błogiej nieświadomości, Wykończenie nowo budowanego budynku jak sama nazwa mówi jest wykończeniem dla Twojego portfela. A więc na instalacje solarną już nie będzie pieniędzy.Maniek40 pisze: A jak zakończę swoją budowę :
Fizyki uczymy się od Brzęczkowskiego, pierwszego na świecie wynalazcy silnika grawitacyjnego (perpetuum mobile).
Też mnie to ciekawiło