pytanie o bardzo duży telewizor - kupować czy nie kupować
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
pytanie o bardzo duży telewizor - kupować czy nie kupować
Cześć, mam sprawę, ostatnio dużo mówią o tym żeby się zareklamować na telebimie , dzwonią do mnie z różnych agencji i oferują mi taką reklamę. Przeglądałem ostatnio w sieci taki portal branżowy [ do wiadomości admina ] http://www.telebimy-baza.pl i jak widzę po ile się sprzedaję taką reklamę to zaczynam się zastanawiać czy samemu nie kupić sobie telebimu. Zrobienie spotu reklamowego to chyba nic trudnego. Trochę zabawy w Paint dwa zdjęcia i gotowe. Co myślicie o moim pomyśle ? Kupić używany telebim , podpiąć prąd i emitować reklamy. Da się z tego wyżyć ? Bo jak mam dopłacać do biznesu to zostanę przy tym co mam. Wiadomo kryzys nie oszczędza nikogo - ale z drugiej strony jestem trochę hazardzistą i lubię inwestować w coś nowego. Moja żona ostatnio mówiła , że widziała u nas w mieście taki kolorowy ekran. Doradźcie bo jak nie, to to chyba pozostaje mi inwestować w Bamber Golb
które ostatnio wypłaca tylko 3/4 wpłaconych pieniędzy.
yellowmax
-
Bitum_Bitum
- Początkujący

Re: pytanie o bardzo duży telewizor - kupować czy nie kupowa
skoro jesteś hazardzistą to po co pytasz
hazardzista nie pyta czy zagrać w kasynie tylko rzuca koścmi.
"alea iacta est" jak to mawiał klasyk
"alea iacta est" jak to mawiał klasyk
-
robertjanowski
- Zainteresowany

Jak miasto nie duże, to nie wiem czy zarobi ten twój telebim na siebie. 
W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz system grzewczy posiada większą moc obliczeniową...
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Dobra reklama nie jest zła 
Re: pytanie o bardzo duży telewizor - kupować czy nie kupować
My mamy mały telewizor ale za to do tego projektor na którym oglądamy jakieś filmy, mecze. A tv to tylko do wiadomości i dzień dobry tvn jest nam potrzebny
-
karina5345
- Początkujący

Duży telewizor, tylko przy jakości 4k, większość powie, że przecież nie jest to obsługiwane przez telewizje, ale się mylą. Na przykład Samsung podciąga jakość obrazu i przy większych telewizorach na przykład od 55 w górę, widoczna jest różnica.
-
Marecki324
- Początkujący

Polecam telewizor przynajmniej 40 calowy, przy mniejszych obraz jest tak kompresowany że oczy bolą przy dłuższym oglądaniu, poza tym mniejszy telewizor, urywa obraz niektórych kanałów.
40” to moim zdaniem minimum do tego, aby oglądać telewizję komfortowo po prosutu (albo filmy). Moim zdaniem na uwagę zasługuje philips, telewizory z serii 7600 z ambiligth i 4k. Sprzęt na wiele lat dla całej rodziny.
Jak już inwestować to w porządny sprzęt, 4k, zakrzywiony, fajny stelaż, i każdy film sie dobrze obejrzy 
-
Gość10463
dobry sprzęt to inwestycja na lata, jako że jestem posiadaczem psiamsiungów wszelkiej maści od pralki po telefon stacjonarny to i 48 calowy telewizor przyszła kolej ...
po dobrej cenie ze smart tv i można na forum budowlanym pisać wygodnie w fotelu
po dobrej cenie ze smart tv i można na forum budowlanym pisać wygodnie w fotelu
40 cali to minimum. Jak sobie przypomnę ile wieczorów człowiek kiedyś spędzał przy 15 calowych telewizorach z kineskopem, to nie wiem jak to mogło być możliwe