Okna na wymianę w domu - jakie warto kupić?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Okna na wymianę w domu - jakie warto kupić?
witam mam zamiar wymienić okna w domu i szukam dobrej oferty zainteresowałem się firmą wesa znacie może to firmę
Re: okna
Nie wiem czy sprawdzałeś okna firmy Budvar, która jest producentem okien PCV z 20 letnim doświadczeniem. Uważam, że ich okna są zarówno zaawansowane technologicznie jak i przystępne cenowo. Możesz dla porównania przejrzeć sobie ich ofertę.
Ja też słyszałam, że firma Budvar posiada bardzo dobrą ofertę okien. Ich salon firmowy mieści się w Warszawie przy ulicy Obornickiej 229
Uważam, że warto sobie przejrzeć ich realizacje zwłaszcza jeśli chodzi o zabudowy na taras.
Uważam, że warto sobie przejrzeć ich realizacje zwłaszcza jeśli chodzi o zabudowy na taras.
Ja przy wyborze okien skupiałem się głównie na izolacji termicznej dlatego szukałem tutaj - energooszczędne okna. Duży wybór i bardzo kompetentna obsługa klienta, więc kupujesz to czego dokładnie potrzebujesz.
- dacholazza
- Początkujący

wersja pasywna - tak przynajmniej ja bym wybrał, pytanie czy masz dobrze docieplony blok lub dom, bez tego inwestycja w ciepłe okna mija się z celem
szczerze powiedziawszy to firm produkujących okna jest tak wiele ze nie ma sensu zaglądać w ofertę mniejszych marek, zawsze kończy sie to tym ze wchodza we współprace z większymi, mysle ze wymieniony Oknoplast będzie lepszm wyborem, jeden z najwiekszych producentów do tego porządny serwis i porządny kontakt z klientem końcowym. Potem jest problem jak sie okaże ze montażysta np zle wstawił okno.
alexo Budvar Centrum to akurat dość rozpoznawalna marka, może nie tak wyeksponowana jak inne w mediach, ale bardzo dobre produkty mają, liste ich punktów masz na stronie - http://www.budvarcentrum.pl/ u nas w Łodzi mają na Kopcińskiego PH o ile dobrze pamiętam.
A co sądzicie o oknach drewniano-aluminiowych? Ja bym chciała drewniane, mąż aluminiowe, więc może pójdziemy na kompromis i będą drewniano-aluminiowe
Np. takie http://www.stolbud.pl/okna/okna-drewnia ... niowe.html . Warto takie kupić?