Czerwona umywalka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Re: Czerwona umywalka
Bardzo ładna ale pod taką umywalkę trzeba zrobić całą łazienke by się nie gryzła z płytkami i meblami.
Co sądzicie o podwójnych umywalkach? Jestem w trakcie remontu łazienki i szukam ciekawych modeli. Nie ukrywam, że zależy mi na wysokiej jakości. Design również ma znaczenie. Możecie polecić jakiś producentów z wyższej półki? Z doświadczenia wiem, że GESSI posiada w swojej ofercie trwałe i wyszukane produkty. Ostatnio urzekła mnie jego seria CONO. A szczególnie ta umywalka - http://www.intercasa.pl/galeria/ (pierwsze zdjęcie, drugi rząd). Jak Wam się podoba?
Jak najbardziej zastosowała bym profesjonalne środki czystości. W większości przypadków środki do sanitariatów mają czerwony kolor, więc nawet kolorystycznie pasują do twojej umywalki.
Technolog Grupa PSC
Bardzo interesująca umywalka. W sam raz do nowoczesnej łazienki
Robi wrażenie.
Umywalka rzeczywiście robi wrażenie, ale sama nie wiem... Często z takimi rzeczami jest tak, że z początku się podobają, a później przychodzą nowe mody, zmienia nam się gust i zamiast dalej się podobać, wydają się delikatnie mówiąc "nie za ładne". Dlatego stawiałabym na coś bardziej klasycznego 
"Są meble, które przeszkadzają i są meble niezbędne! To tylko od ciebie zależy, jakim meblem się staniesz." Krystyna Siesicka
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Wg mnie nie powinniśmy przesadzić jeżeli chodzi o designerskie umywalki,ponieważ ich podstawowym zadanie jest praktyczność,jeżeli dołożymy do tego ciekawy i oryginalny szablon to czemu nie,ale bez zbytniej przesady.
Zapraszamy do naszego sklepu