Oryginalne stoliki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Oryginalne stoliki
Niebanalny stolik kawowy z pewnością przykuje uwagę zaproszonych gości. Oryginalne stoliki >>
Redakcja
Oryginalne stoliki
stolik do kawy z zawodnikiem sumo to świetny pomysł dla odchudzających się
Ostatni kawałek ciasta jakoś wydaje się mniej apetyczny 
Re: Oryginalne stoliki
Świetny efekt we wnętrzu dają również stoliki kawowe połączone z kominkiem

Są oryginalne i funkcjonalne.

Są oryginalne i funkcjonalne.
Mnie się spodobał ten stolik w salonie agata meble. jakie jest wasze zdanie? sporo mają w tym salonie wybór i trudno jest mi się zdecydować.

-
cudawianka
- Początkujący

Ten Futuro tak średnio mi się widzi, ale ten jest boski: http://www.agatameble.pl/produkty/produ ... awa-h003-2
I kolorystyka dokładnie w moim stylu, i nowoczesny design - wzięłabym, tylko nie mam gdzie postawić
I kolorystyka dokładnie w moim stylu, i nowoczesny design - wzięłabym, tylko nie mam gdzie postawić
-
maarta1980
- Początkujący

-
ceramika design
- Aktywny

-
Kasia Andruszewska
- Początkujący

Oryginalne stoliki
Super te stoliki. Ten z zawodnikiem sumo rzeczywiście nastraja mało apetycznie 
Ja widziałem taki stolik, który jest standardowym wystrojem w domach w krajach azjatyckich, czyli koc włożony pod zdejmowalny blat i opadający aż do ziemi
A że oni tam siedzą na podłodze, to ma ich chronić przed zimnem w chłodnych porach roku.
Zakochałem się w tym pomyśle, niestety moja żona już nie podzielała mojego entuzjazmu i nie zgodziła się na takie rozwiązanie
A że oni tam siedzą na podłodze, to ma ich chronić przed zimnem w chłodnych porach roku.
Zakochałem się w tym pomyśle, niestety moja żona już nie podzielała mojego entuzjazmu i nie zgodziła się na takie rozwiązanie
- designerkaaa
- Początkujący

Świetne te stoliki. Faktycznie sumo wymiata
Ale mi się najbardziej podoba z rowerami i w kształcie samolocika z papieru 
Osobiście mogę Ci polecić meble z oferty Mebel Partner – kupowałem u nich zestaw narożnik i fotel i jestem zadowolony. Firma sprzedaje meble z różnych firm, dzięki czemu ta oferta jest faktycznie świetnie przygotowana i do wyboru jest dużo różnych mebli więc za to dla nich zdecydowanie duży plus.