Drewniane poroża zwierząt na ścianę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Drewniane poroża zwierząt na ścianę
Jak potraktujesz je jako rzeźby to zmienia postać rzeczy.
Mi się drewniane czy z wszelkich innych materiałów podobają, natomiast prawdziwych nie trawię. Mój ojciec jest myśliwym i w domu było zawsze pełno na ścianach poroża czy skór. Jestem przeciwnikiem myślistwa.
To takie staromodne te poroża i to jeszcze sztuczne, rozumiem prawdziwe bo to okazywanie swoich zdobyczy ale sztuczne....
-
MichałEsp07
- Początkujący

Nie widzę sensu w takich dekoracjach. Ci, co fascynują się polowaniem, na pewno tego nie kupią, bo spaliliby się ze wstydu, gdyby odwiedził ich znajomy z koła łowieckiego. Pozostali raczej nie chcą dekorować domu tego typu rzeczami, bo po co? Dziwne te ozdoby. Rozumiem, że dzięki nim nie zabija się zwierząt itd., ale idea jest raczej chybiona.
Dokładnie, dziwna i nie typowa ozdoba.MichałEsp07 pisze:Nie widzę sensu w takich dekoracjach. Ci, co fascynują się polowaniem, na pewno tego nie kupią, bo spaliliby się ze wstydu, gdyby odwiedził ich znajomy z koła łowieckiego. Pozostali raczej nie chcą dekorować domu tego typu rzeczami, bo po co? Dziwne te ozdoby. Rozumiem, że dzięki nim nie zabija się zwierząt itd., ale idea jest raczej chybiona.
Ja tak samo nie jestem zwolennikiem umieszczania tego w centralnych punktach.
Dla mnie to zupełna głupota a dodatkową są drewniane ..
-
Piotr Nowik
- Superużytkownik

- Kontakt:
Umieszczenie tego nad łóżkiem wzmacnia sugestę, że ktoś komuś przyprawił rogi 
Jestem światowej sławy specjalistą od mniemanologii stosowanej, a praw fizyki uczę się od pana Tomasza Brzęczkowskiego
ja mysle, ze takie drewniane poroze wyglada calkiem fajnie, ma charakter i z checia bym sobie powiesil, nawet w nowoczesnym wnetrzu...ale zonie sie takie cos nie podoba, wiec sobie nie powiesze 
- designerkaaa
- Początkujący

o nie, mi takie poroże się absolutnie nie podoba i moim zdaniem nie za bardzo pasuje do nowoczesnego wnętrza, ale to oczywiście kwestia upodobań 
Jak lubisz takie rzeczy to czemu nie.
-
StanosławBorsuk
- Aktywny

Mi się nie podoba. Nie widzę sensu w takich aranżacjach 
Dla mnie to jest obrzydliwe.
zgadzam sie
-