Ekskluzywna pościel - czy warto?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Ekskluzywna pościel - czy warto?
Ja mam "porządną" pościel, nie muszę mieć ekskluzywnej
lepiej kupić porządną, tak aby po pierwszym praniu nie wyglądała jak psu z gardła wyjęte 
Serapan pisze:Ja mam "porządną" pościel, nie muszę mieć ekskluzywnejlepiej kupić porządną, tak aby po pierwszym praniu nie wyglądała jak psu z gardła wyjęte
Zgadzam się
Uważam że można sobie pozwolić na taka ekskluzywną bo będzie się w niej leżało przez lata i komfort będzie większy.
Nie zawsze ekskluzywne jest równe co porządne
Zgadzam się.
- posciel.biz
- Początkujący

W pościeli spędzamy 1/3 życia, podczas relaksu i wypoczynku, więc wybór tkaniny, z której będzie uszyta musi być przemyślany. Bawełniane pościele naturalne, ze średniej półki cenowej, spełnią spokojnie normy w kwestii trwałości i wyglądu 
jak cie stać to czemu nie napewno czymś sie rózni od zwykłej.
Na początek warto przede wszystkim znać ceny takiej ekskluzywnej pościeli oraz czy w parze z elegancją idzie również ich wysoka jakość,to moim zdaniem ma kluczowe znaczenie podczas wyboru dobrej pościeli.
Lepiej zainwestować w jakiś naprawdę dobry materac gdyż to właśnie on głównie wpływa na komfort snu 
Przede wszystkim wygoda potem wygląd. Nie zawsze ekskluzywna pościel jest wygodna 
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Oczywiście,że w tym przypadku wygoda jest zdecydowanie najważniejsza,ale poza tym liczy się także ładny i efektowny wygląd czy to pościeli czy narzuty ozdobnej,a akurat na naszej stronie znajdziecie ich szeroki wybór w rozsądnej cenie,warto zerknąć.
Według mnie najlepsza jest pościel bawełniana. Np. pod satynową nie jestem w stanie spać.
A mi się bardzo podoba pościel 3 D z krajobrazami, albo ze zwierzakami.
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Dlaczego akurat pod pościelą satynowa nie jesteś w stanie spać? To moim zdaniem idealne rozwiązanie, np: na lato i gorące dni, mamy wówczas lekką, zwiewną pościel. co innego na zimę, kiedy bawełna znakomicie spełni swoje zadania. Zaglądaliście już od nas na BellaStoria?
Dla mnie pościel 3D nie jest zbyt ładna. Chyba, że do pokoju dziecięcego.