Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Re: Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Tego typu stron jest naprawdę bardzo wiele,wliczając oczywiście fora budowlane czy te dotyczące ściśle aranżacji,wykończenia wnętrz. Stamtąd zaczerpniemy wiele ciekawych pomysłów.
Ja zawsze szukam inspiracji na blogach wnętrzarskich, tam można znaleźć na prawdę dużo fajnych pomysłów.
Moja siostra teraz urządzała właśnie mieszkanie to szukała inspiracji na różnych stronach www. Np. trafiła na http://dario-stone.pl/blaty-kuchenne-1/ i od nich zamówiła takie blaty, które od razu zmieniły charakter kuchni.
urodzony optymista
-
biała_rakieta
- Początkujący

Ja polecam to, co ostatnio wygrzebałam: nowoczesne-mebloscianki.pl - fajne minimalistyczne meble
a inspiracji szukam zawsze w googlech, na blogac - wpisuję jakąś frazę w google, daję grafikę i co mi się spodoba to sprawdzam. Na stylowi też mnóstwo pomysłów
hmm pełno masz stron z inspiracjami. może najlepiej zrobisz jak znajdziesz odpowiedni styl w którym pragniesz urządzić mieszkanie i w takim kierunku idź.
W zasadzie wybór masz szeroki,bo inspiracji możesz szukać niemal wszędzie,łącznie z forami oraz blogami,portalami dotyczącymi wyposażenia wnętrz. Proponuję zacząć od tutejszego forum 
dlatego ja polecam lazienkaplus.pl - sporo mają inspiracji, pomysłów...no i sam sklep jest też dobrze wyposażony - można spokojnie znalezć to czego się szuka, jest sporo oryginalnych elementów wyposażenia, których w markecie budowlanym się nie znajdzie!
Jeżeli szukacie ładnych grzejników, czy podgrzewaczy wody, estetycznie wykonanych to zobaczcie tu immergas.com.pl
Immergas to firma która słynie z innowacyjnych, nowoczesnych rozwiązań. Są uznawani za najlepszych w branży grzewczej. Na światowym rynku istnieją 50 lat, do naszego kraju trafili 20 lat temu, Cieszą się uznaniem klientów.
Immergas to firma która słynie z innowacyjnych, nowoczesnych rozwiązań. Są uznawani za najlepszych w branży grzewczej. Na światowym rynku istnieją 50 lat, do naszego kraju trafili 20 lat temu, Cieszą się uznaniem klientów.
-
szmeraczka
- Aktywny

Zdecydowanie w Internecie. To jest zbiór największej ilości inspiracji. Można szukasz na blogach, portalach typu pineterst, czy nawet na stronach firm jak http://stolbar.net.pl/
- Złotowłosa
- Superużytkownik

W różnych miejscach. Głównie w sieci bo jest wiele blogów i stron, na których mozna podejrzeć sobie wiele pomysłów na dekoracje. Lubię również raz na jakiś czas kupić sobie gazetę wnętrzarską. 4 kąty albo pytanieomieszkanie. Fajne są róznież wnętrza ale trochę drogie.
Sporo fajnych aranżacji jest na stronie Dekoria
Jest to sklep ale co jakiś czas pojawiają się tam nowe kolekcje i można sobie podejrzeć zdjęcia.
Sporo fajnych aranżacji jest na stronie Dekoria
Jest to sklep ale co jakiś czas pojawiają się tam nowe kolekcje i można sobie podejrzeć zdjęcia.
A to ja szukam teraz inspiracji na remont łazienki i tak sobie szperam po internecie. Podoba mi się wykorzystanie w łazience granitu, to jest coś takiego: http://dario-stone.pl/realizacje/lazienki/ fajne i praktyczne rozwiązanie, do ładnej i przestronnej łazienki jest w sam raz.
Polecałbym panów Dębskich Miałem z nimi przyjemność współpracować przy projekcie mojego gabinetu stomatologicznego (specjalizacja ortodoncja). Projekt terminowy, nowoczesny, z wykorzystaniem wysokiej jakości materiałów. Jestem zadowolony z kreatywnego podejścia i też ceny.
-
MartynaPalaczek
- Początkujący

Ja korzystam z portalu homebook.pl, ale ciekawe inspiracje znaleźć mozna tez na blogach
- Czerniczka
- Zainteresowany

Homebook jest niezłe. Lubię też Westwing, które ciekawie opisuje poszczególne style.
Przyłączam się do tematu. Żona mnie męczy i chce wymienić meble w domu. Spodziewamy się dziecka i małżonka szaleje i wszystko chce zmieniać.
Możecie polecić jakiś fajny sklep z meblami?