Obrazy na ścianę
- Czerniczka
- Zainteresowany

Re: Obrazy na ścianę
Nie widziałam wcześniej grzejników w formie obrazów, niektóre są całkiem ładne. Tylko z ceną gorzej.
Mnie coś takiego nie przekonuje. Wygląda ta mimo wszystko dość kiczowato.
Zauważyłam, ze obrazy na płótnie cieszą się coraz większą popularnością. Jako dodatki dekoracyjne do salonów, jadalni czy sypialni. Mi samej bardzo takie dodatki się podobają. Dobrze, ze jest ich spory wybór i pasują do każdego wnętrza.
-
Dobrawka1234
- Początkujący

Ja zdecydowanie wole malowane. Oczywiście trzeba wiedzieć od kogo się kupuje lub zamawia obraz, jak to się robi na ślepo to rzeczywiście można skończyć z zagraconą piwnicą.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Obrazy na ścianę jako ozdobę,dekorację- trzeba po prostu lubić,akurat ja nie przepadam za nimi i uważam,że sprawdzą się głównie w stylu retro. Jeżeli chcemy nowoczesność,to lepiej postawić np na cegłę ozdobną.
meble z dostawą do domu.
-
kasiazaleta
- Początkujący

Uwielbiam obrazy i czasami mąż mnie goni abym przestała
Ostatnio upatrzyłam sobie taki obraz na ścianę. W tym sklepie kupowałam już fototapetę i teraz trzeba ich przetestować na temat obrazów 
A u mnie na ścianie wisi ten zestaw: http://artboutique.canvasprint.pl/zesta ... 259288.htm
Jest różowo szary, ale róż jest bardzo delikatny, więc nie razi..
Wisi już półtora roku i jeszcze mi się nie znudził, może dlatego, że mogę dowolnie zmieniać układ obrazów!
Na punkcie obrazów mam fioła i uważam, że każde mieszkanie na nie zasługuje!!

Jest różowo szary, ale róż jest bardzo delikatny, więc nie razi..
Wisi już półtora roku i jeszcze mi się nie znudził, może dlatego, że mogę dowolnie zmieniać układ obrazów!
Na punkcie obrazów mam fioła i uważam, że każde mieszkanie na nie zasługuje!!
ja lubię takie fikuśne obrazy które na przykład wiesza się nierówno ale i tal tworzą całość.
-
Monika Jelonek
- Zainteresowany

Mi osobiście podobają się proste, najlepiej czarno-białe grafiki, takie jak tutaj http://www.project-art.pl/media/_galeri ... 1500888027. Nie przytłaczają, nie "pochłaniają" wnętrza, ale są prawdziwą ozdobą 
-
marzena222
- Zainteresowany

też lubię takie spokojne obrazy. Właśnie złożyłam zamówienie na ten http://www.jagodowykot.pl/shop/obrazy/m ... a-plotnie/ do naszej sypialni. Idealnie będzie nam pasował na ścianę za łóżkiem.
marzena222
Ja akurat nie mam z tym problemów ponieważ zamawiam tylko ramy do obrazów a moja córa maluje na płótnie. Każdy jej oraz oprawiam i zawieszam na ścianie w salonie - mamy taką prywatną galerię 
ja lubię drukowane obrazy, ładnie i nowocześnie to wygląda.