Zakup telewizora
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
yuliarotka
- Zainteresowany

Zakup telewizora
Witam Forumowiczów. Piszę, bo chcę kupić jakiś fajny telewizor do salonu i podłączyć go do kina domowego. Mam na to 7 tysięcy złotych i chciałabym je jakoś zainwestować. Co wybrać i czym się kierować? Ekran, matryca, dźwięk, design, sterowanie?
Re: Zakup telewizora
Podaj więcej informacji:
Jak duże jest pomieszczenie,
Jaka odległość będzie do telewizora.
i wszystko inne..
Za taką kwotę to można mieć faktycznie każdy model na rynku. Może jakiś sprzęt z ambilightem?
Jak duże jest pomieszczenie,
Jaka odległość będzie do telewizora.
i wszystko inne..
Za taką kwotę to można mieć faktycznie każdy model na rynku. Może jakiś sprzęt z ambilightem?
Kupuj 4k, zakrzywiony i duży, jak masz tyle hajsu to nie ma co oszczędzać jedz do jakiegoś sklepu i tam sie wszystkiego dowiesz.
A mam pytanie - jak się ogląda zakrzywiony telewizor z ostrego kąta widzenia?
-
taczkowaty
- Zainteresowany

Generalnie wszystko to, o czym wspomniałaś ma znaczenie: począwszy od obudowy, poprzez matrycę. Telewizor z kiepską matrycą nie spełni Twoich oczekiwań, telewizor buczący czy dygocący się również. Za tę kasę możesz sobie kupić philipsa, np. jakiś z serii 4k uhd z serii 7600, poczytaj sobie o nich. Mają ambilight dodatkowo, co według mnie wieczorem wygląda idealnie.
zgadzam się. w takiej kwocie co podajesz możesz kupić bardzo fajny telewizor 4k. Jeśli chodzi o tę funkcję to wszelkie info masz tutaj http://www.euro.com.pl/artykuly/wszystk ... -uhd.bhtml . ogólnie rzecz biorąc to jest zakup przyszłościowy, wkrótce zaczną wychodzić gry i filmy w 4k, więc się przyda niezaprzeczalniePerła89 pisze:Kupuj 4k, zakrzywiony i duży, jak masz tyle hajsu to nie ma co oszczędzać jedz do jakiegoś sklepu i tam sie wszystkiego dowiesz.
Warto wydawać tyle pieniędzy i kupować zakrzywione telewizory? od jakiej kwoty można kupić już porządny?
Super sprzęt. Ambilight – dla mnie magia. Sprzęt do domu naprawdę mega elegancki.taczkowaty pisze:Generalnie wszystko to, o czym wspomniałaś ma znaczenie: począwszy od obudowy, poprzez matrycę. Telewizor z kiepską matrycą nie spełni Twoich oczekiwań, telewizor buczący czy dygocący się również. Za tę kasę możesz sobie kupić philipsa, np. jakiś z serii 4k uhd z serii 7600, poczytaj sobie o nich. Mają ambilight dodatkowo, co według mnie wieczorem wygląda idealnie.
a ile cali potrzebujesz?
my mamy zakrzywiony, 50 cali, jest bardzo fajny
my mamy zakrzywiony, 50 cali, jest bardzo fajny