jakie ręczniki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: jakie ręczniki
Sporo tego jest w marketach.
- Czerniczka
- Zainteresowany

Takie puchate ręczniki są fajne, ale dla mnie nie ma nic lepszego niż trochę szorstki, kiedy chcę się dodatkowo rozgrzać przy wycieraniu.Euro-Zakupy pisze:Ja podczas kupna ręczników,zwracam uwagę głównie na ich jakość i miękkość. Nawet wolę dołożyć,ale mieć pewność codo tego,że wycieranie się ręcznikiem bezie stanowić prawdziwą przyjemność:)
-
malgocha35
- Początkujący

W każdym skepie, a nawet w hipermarkecie. wystarczy wybrać te troche drozsze
-
calineczka_007
- Początkujący

Ja kupiłam ogromny i puchaty ręcznik w jysk'u. Przed świętami Bożego Narodzenia była u nich promocja i za ręcznik o wymiarach 100x150 cm z serii gold (u nich ta najdroższa) dałam... 25 zł 
-
underthedome
- Początkujący

wg mnie dobre ręczniki i niezbyt drogie są w ikei 
no w takich marketach to znajdzie sie jakies fajne ręczniki.
trzeba brać pierwsze lepsze to ręczniki a nie samochód.
Grube, mięsiste, wchłoną lepiej wodę. Bardzo lubię duże i puchate.
Zgadzam się grube ręczniki będą najlepiej wchłaniały wodę
Ja lubię te z Ikea 
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Akurat co do ręczników,to uważam,ze powinny być one dobrej jakości,miękkie aby zawsze przyjemnie było się nimi wytrzeć po kąpieli,więc nie warto na nich oszczędzać. teraz w sklepach internetowych znajdziecie fajne promocje,wystarczy zerknąć na BellaStoria.pl
ja w swoim domu mam w większości ręczniki z ikea
-
BellaStoria
- Zainteresowany

I jak się sprawdzają w codziennym użytkownaiu, jak możesz opisać ich jakość? Podaj więcej szczegółów, bo ja osobiście nie ma do nich przekonania i wolę dołożyć, ale w zamian za to wybrać ręcznik który będzie miękki w dotyku i posłuży przez kilka lat.
Też tam kupuję. Są tanie, a jednocześnie dobrej jakości.magda_ pisze:ja w swoim domu mam w większości ręczniki z ikea
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Ostatnio miałam okazję widzieć ta jakość i przyznam, że nie robi to dużego wrażenia, po kilku miesiącach tak jak u znajomej, nadawały się już na szmatki, na pewno nie są grube z dobrego materiału, ani również miłe w dotyku. Dobre i eleganckie ręczniki na lata znajdziecie u nas na BellaStoria.pl