Kredyt na dom
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Kredyt na dom
Ja mam spotkanie z doradcą w banku w przyszłym tygodniu, będziemy już podpisywać umowę. A generalnie kredyt brałem przez offerunt. Na stronie wypełniłem formularz, i tam w opcjach właśnie zaznaczyłem, że chodzi o kredyt mieszkaniowy. Potem w kryteriach, że zależy mi na okresie spłaty i niskiej racie. Oferty, które mi podesłano rzeczywiście były przygotowane na podstawie tych moich kryteriów.
w jakiej walucie bierzecie kredyty TERAZ?
Osobiście wziąłem kredyt w złotówkach, choć we frankach miałbym niższe raty, ale dzięki temu nie muszę się martwić, że kiedyś kurs franka wystrzeli w górę i będę miał problemy ze spłatą. Tu możecie znaleźć aktualne oferty kredytów na dom http://kredyty-bankowe.com.pl/kredyty-hipoteczne/ i obliczyć wysokość rat na kalkulatorze - polecam na początku przejrzeć ofertę banku, w którym macie konto, można niekiedy uzyskać lepsze warunki.philip1 pisze:w jakiej walucie bierzecie kredyty TERAZ?
- Złotowłosa
- Superużytkownik

A jak jest teraz z programem mieszkanie dla młodych?
Programu nie ma. Jeszcze w zeszłym roku było można bez problemu z niego skorzystać. Na ten rok pieniądze się skonczyły ale wiem,ze są jeszcze przewidziane na 2017 rok i 2018 rok tak wiec myślę,ze warto jest się spróbować zapisać....
Na forum o kredytach mieszkaniowych. Jest tutaj dział o tego typu kredytach i specjaliści powinni Ci co nie co doradzić w temacie.
Na forum o kredytach mieszkaniowych. Jest tutaj dział o tego typu kredytach i specjaliści powinni Ci co nie co doradzić w temacie.
Jeśli macie pytania dotyczące kont bankowych, to myślę, że możecie zajrzeć sobie na konto w banku. Jest to ciekawy portal bankowy, na którym znajdziecie artykuły i porady dotyczące kont bankowych.
Zgadzam się z Tobą. Dzisiaj raczej mało kto decyduje się na kredyt w tej walucie, jednak zdarzają się przypadki osób które to rozważają. Jeśli nie chcą popełnić największego błędu w życiu, lepiej nie poradzą się w sprawie kredytu indeksowanego w czym mogą pomóc doświadczeni doradcy z Kpprimus.pl. Zespół profesjonalnych fachowców znających sytuację na rynku, może doradzić korzystne rozwiązanie.tetate pisze:Jeśli ktoś z Was chce wziąc kredyt we frankach to myślę, że warto jest zaczerpnąć dodatkowe informacje.
Pozdrawiam.
Teraz jest sporo narzędzi finansowych w sieci, także można bez problemu porównać sobie poszczególne oferty czy skorzystać z kalkulatora rat. Zobaczcie sobie portal plbank.pl tam znajdziecie sporo przydatnych informacji na temat aktualnych ofert kredytowych.
-
taczkowaty
- Zainteresowany

Spokojnie możecie zajrzeć do finanse-slask.pl. Oni zajmują się szeroko rozumianym doradztwem finansowym. Właśnie moja siostra brała ostatnio kredyt i dzięki nim właśnie ma na dobrych warunkach i taki, który jest po prostu prosty do spłaty.
Przed zabraniem kredytu dobrze jest sobie przeanalizować oferty, najlepiej przy pomocy kalkulatora dla różnych okresów kapitalizacji, dlatego warto przeanalizować kredyty biorąc pod uwagę właśnie ten czynnik.