Kredyt na dom

Szukasz odpowiedniego materiału na ściany swojego domu? Nie wiesz jakie materiały będą odpowiednie do ich wzniesienia i wykończenia? Jakie trzeba ponieść koszty wynajęcia ekipy remontowej? Tutaj znajdziesz odpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

and_rze_j
Początkujący
Początkujący

Re: Kredyt na dom

Post autor: and_rze_j »

Ja mam spotkanie z doradcą w banku w przyszłym tygodniu, będziemy już podpisywać umowę. A generalnie kredyt brałem przez offerunt. Na stronie wypełniłem formularz, i tam w opcjach właśnie zaznaczyłem, że chodzi o kredyt mieszkaniowy. Potem w kryteriach, że zależy mi na okresie spłaty i niskiej racie. Oferty, które mi podesłano rzeczywiście były przygotowane na podstawie tych moich kryteriów.

philip1
Początkujący
Początkujący

Post autor: philip1 »

w jakiej walucie bierzecie kredyty TERAZ?

ignacyy91
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: ignacyy91 »

philip1 pisze:w jakiej walucie bierzecie kredyty TERAZ?
Osobiście wziąłem kredyt w złotówkach, choć we frankach miałbym niższe raty, ale dzięki temu nie muszę się martwić, że kiedyś kurs franka wystrzeli w górę i będę miał problemy ze spłatą. Tu możecie znaleźć aktualne oferty kredytów na dom http://kredyty-bankowe.com.pl/kredyty-hipoteczne/ i obliczyć wysokość rat na kalkulatorze - polecam na początku przejrzeć ofertę banku, w którym macie konto, można niekiedy uzyskać lepsze warunki.

Awatar użytkownika
Złotowłosa
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Złotowłosa »

A jak jest teraz z programem mieszkanie dla młodych?

Awatar użytkownika
tetate
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: tetate »

Programu nie ma. Jeszcze w zeszłym roku było można bez problemu z niego skorzystać. Na ten rok pieniądze się skonczyły ale wiem,ze są jeszcze przewidziane na 2017 rok i 2018 rok tak wiec myślę,ze warto jest się spróbować zapisać....
Na forum o kredytach mieszkaniowych. Jest tutaj dział o tego typu kredytach i specjaliści powinni Ci co nie co doradzić w temacie.

Jans
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jans »

Jeśli macie pytania dotyczące kont bankowych, to myślę, że możecie zajrzeć sobie na konto w banku. Jest to ciekawy portal bankowy, na którym znajdziecie artykuły i porady dotyczące kont bankowych.

Awatar użytkownika
Dżasmina
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Dżasmina »

tetate pisze:Jeśli ktoś z Was chce wziąc kredyt we frankach to myślę, że warto jest zaczerpnąć dodatkowe informacje.
Pozdrawiam.
Zgadzam się z Tobą. Dzisiaj raczej mało kto decyduje się na kredyt w tej walucie, jednak zdarzają się przypadki osób które to rozważają. Jeśli nie chcą popełnić największego błędu w życiu, lepiej nie poradzą się w sprawie kredytu indeksowanego w czym mogą pomóc doświadczeni doradcy z Kpprimus.pl. Zespół profesjonalnych fachowców znających sytuację na rynku, może doradzić korzystne rozwiązanie.

bukowska
Aktywny
Aktywny

Post autor: bukowska »

Teraz jest sporo narzędzi finansowych w sieci, także można bez problemu porównać sobie poszczególne oferty czy skorzystać z kalkulatora rat. Zobaczcie sobie portal plbank.pl tam znajdziecie sporo przydatnych informacji na temat aktualnych ofert kredytowych.

taczkowaty
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: taczkowaty »

Spokojnie możecie zajrzeć do finanse-slask.pl. Oni zajmują się szeroko rozumianym doradztwem finansowym. Właśnie moja siostra brała ostatnio kredyt i dzięki nim właśnie ma na dobrych warunkach i taki, który jest po prostu prosty do spłaty.

esmix
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: esmix »

Przed zabraniem kredytu dobrze jest sobie przeanalizować oferty, najlepiej przy pomocy kalkulatora dla różnych okresów kapitalizacji, dlatego warto przeanalizować kredyty biorąc pod uwagę właśnie ten czynnik.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ściany”