Co na ścianach w sypialni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
zarejtowski
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Co na ścianach w sypialni?
Fototapeta jest świetnym pomysłem tylko trzeba dobrać odpowiadający Tobie widok. Chociaż przeglądając wpisy w temacie sypialnie z sztukaterią wyglądają równie pięknie.
Taa dobra fototapeta będzie wyglądała superowo.
zmiana koloru ścian i zasłonek to już dużo. moim zdaniem taki prosty remont powinien wystarczyc
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Ja jestem za tym, żeby jak już robić remont to zmiana koloru ścian i zasłon to za mało. Dlatego uważam, że fototapeta jest pomysłem idealnym. Zmieni design pokoju i będzie wyglądała fajnie na ścianie. Natomiast jeśli ktoś nadal nie jest przekonany to proponuję jakiś ładny obraz na płótnie lub fotoobraz.
Fototapeta z dodatkami o tematyce z fototapety też się sprawdzą. Pomysł z zmianą koloru ścian, zasłon i narzuty na łóżku też jest nie najgorszy.
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Kwestia gustu,ale faktycznie fototapeta z ciekawym motywem przewodnim oraz kolorystyką ,spokojnie zda egzamin. Ponad to warto też zwrócić uwagę na utrzymanie czystości w sypialni,pod tym względem chętnie pomożemy i doradzimy:)
EURO-ZAKUPY pragną zaproponować Państwu zachodnie produkty z działu utrzymania czystości.
-
trudlewski
- Początkujący

- Kontakt:
Nie wiem jak u Was ale w sypialni można na suficie położyć tynk strukturalny na ścianach również. Można w internecie podpatrzeć wzory i poprosić fachowca o wykonanie. Ładnie sprawdziły by się takie wzory z motywami roślinnymi wykonane na ścianie z gipsu taki jakby rzeźby.
Kamień Labirynt wygląda bardzo elegancko, więc do salonu jako głównego pomieszczenia w domu czy mieszkaniu będzie jak znalazł. Cenowo również się oplaca.
Mi podoba się cegła ręcznie formowana z http://mikulska.pl/
Wydaje mi się, że sprawdzi się zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budnyku. Trzeba tylko dobrać odpowiedni kolor. Z tego co wiem Mikulska ma świetnej jakości cegłę i przystępne ceny więc warto przyjrzeć się ofercie.
Wydaje mi się, że sprawdzi się zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budnyku. Trzeba tylko dobrać odpowiedni kolor. Z tego co wiem Mikulska ma świetnej jakości cegłę i przystępne ceny więc warto przyjrzeć się ofercie.
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Ja polecam jakąś ładną fototapetę na jednej ze ścian lub jakiś ciekawy fotoobraz. Polecam stronę www.fotnart.pl
W sypialni jakoś fototapeta mi nie leży, wole w jakimś stonowanym kolorze i jakieś wzorki przykleić.
U mnie dziewczyna uparła się na takie kwiatowe jakieś fistaszki, nie byłem przekonany ale wygląda nawet fajnie
Według mnie nie ma piękniejszej ozdoby ściennej niż kinkiet. Lampa z żarówką o odpowiedniej mocy i ciekawym kloszu może nadać wnętrzu jedyny w swoim rodzaju klimat. Ostatnio wpadły mi w oko takie kinkiety: http://britoplighting.pl/Produkty,3830/ ... jace/Rogna
Bardzo fajnie nad łóżkiem wygląda jakiś powieszony materiał (znajomi mają taki ozdobny przywieziony z Hiszpanii, w jakieś regionalne wzory), wielkie lustro albo półka.
Można jakis fajny kolaż zdjęc wspólnych zrobić, albo specjalny napis zamówić.