Piekna lazienka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Bud-Service
- lubie spamować
Piekna lazienka
witam serdecznie drodzy Panowie i Panie, inwestorzy i wykonawcy
mysle ze nie raz stawalo przed Panstwem pytanie dotyczace porzdnych matrialow elewacyjnych, otoz jesli macie Panstwo jakiekolwiek pytanie zwiazane z tematyka elewacji i wykonczenia wnetrza mozna sie ze mna smialo kontakowac klikajac ikonke "wyslij email"
pozdrawiam
mateusz
mysle ze nie raz stawalo przed Panstwem pytanie dotyczace porzdnych matrialow elewacyjnych, otoz jesli macie Panstwo jakiekolwiek pytanie zwiazane z tematyka elewacji i wykonczenia wnetrza mozna sie ze mna smialo kontakowac klikajac ikonke "wyslij email"
pozdrawiam
mateusz
Re: Piekna lazienka
Jeśli chodzi o układanie glazury czy wykończenie wnętrz, to powinieneś pomysleć o dobrym materiale i nie powinieneś kierowac sie ceną, bo cena to nie wszystko tylko ważna jest jakość żeby po kilku latach tych płytek nie ściągać ze ściany.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Nie do końca jest tak jak pisze, co do jakości zgoda, ale co do ceny to nie jest to reguła, że produkt droższy, automatycznie oznacza, że jest produktem lepszym
https://www.facebook.com/decoroom.eu
https://www.facebook.com/decoroom.eu
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Często cena wyznacza jakość, ale nie zawsze. Zgadzam się z tym stwierdzeniem
-
Konstantin21
- Początkujący

Im więcej zapłacisz tym "piękniejszą" łazienkę będziesz miał.
Tylko hajs jest ograniczeniem piękności łazienki :PP
Nie zawsze potrzeba dużo pieniędzy, żeby upiększyć swoją łazienkę. W sklepie Foteks można znaleźć mnóstwo rodzajów fototapet, które są tanim rozwiązaniem na metamorfozę wnętrza. Zresztą zobaczcie sami. Ten wzór sprawdzi się nawet w małej łazience. Jest bardzo klimatyczny, i co najważniejsze, optycznie powiększa pomieszczenie i nadaje mu głębi. 

- marek82laszko
- Zainteresowany

Ostatnio remontując łazienkę spodziewałem się bardzo dużych kosztów, musiałem wymienić całą armaturę i płytki. Miło się zaskoczyłem, zakupy zrobiłem w firmie Bomar2 i ceny były dużo przystępniejsze niż się spodziewałem, wybór był ogromny. Wybraliśmy z żoną płytki udające drzewo na podłogę co znacznie ociepliło łazienkę. Udało mi się znaleźć rabaty na produkty tej firmy na rabatybudowlane.pl , polecam sprawdzić bo dzięki temu oszczędziłem dużo pieniędzy. Takie remonty to ja rozumiem 
-
Gregor1234
- Początkujący

Ta fototapeta rzeczywiście robi wrażenie. Co do urządzenia łazienki, żeby była piękna to nie możemy zapomnieć, że to rzecz gustu. Według mnie piękna będzie łazienka w stylu modern, opływowe kształty, chromowane elementy kranu, prysznica itp. Ja staram się dekorować łazienkę w takim duchu, można powiedzieć futurystycznym. Zamontowałem ostatnio panel prysznicowy marki Silla (ładnie wygląda i ma przydatną funkcję hydromasażu), zrezygnowałem z brodzika na rzecz odpływu i ogrodziłem całość ładną kabiną (szkło też dodaje nowoczesnego uroku), Mi się podoba, nie wiem jak wam. Na tym właśnie polega piękno, jest subiektywne 
Fajna sprawa jeżeli chodzi o dekorację,natomiast kompletnie niepraktyczna jeżeli chodzi o utrzymanie fototapety w łazience w czystości,zdecydowanie lepszą opcją jest fajny kolor,wzór płytek który można zabezpieczyć dodatkowo powłoką hydrofobową.
Przyda się też elegancka i praktyczna umywalka na to każdy zwróci uwagę. Bez dwóch zdań.
urodzony optymista
-
Lahma-SPA_Vision
- Początkujący

- Kontakt:
Ładna i oryginalna aranżacja z tapetą w roli głównej. Dopóki fizycznie nie uszkodzimy powierzchni nie ma problemów z utrzymaniem w czystości, nawet w okolicach wanny. Żywotność krótsza niż glazury może być tak samo minusem jak i plusem.
Rzeczywiście świetny pomysłjulio pisze:Nie zawsze potrzeba dużo pieniędzy, żeby upiększyć swoją łazienkę. W sklepie Foteks można znaleźć mnóstwo rodzajów fototapet, które są tanim rozwiązaniem na metamorfozę wnętrza. Zresztą zobaczcie sami. Ten wzór sprawdzi się nawet w małej łazience. Jest bardzo klimatyczny, i co najważniejsze, optycznie powiększa pomieszczenie i nadaje mu głębi.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Optycznie wygląda to naprawdę realistycznie i powiększa to pomieszczenie kilkukrotnie, bardzo fajny pomysł i sama fototapeta.
http://www.blog.decoroom.eu/
http://www.blog.decoroom.eu/
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Polecam czerń i biel.