Ile za m2 płytek?
-
Gość
Ile za m2 płytek?
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć, ile powinna kosztować robocizna za m2 układania płytek, bo mam już wszystkie materiały, a nie mam pojęcia ile to jest warte.
Pozdrawiam
Chciałbym się dowiedzieć, ile powinna kosztować robocizna za m2 układania płytek, bo mam już wszystkie materiały, a nie mam pojęcia ile to jest warte.
Pozdrawiam
Re: Ile za m2 płytek?
Wiesz, nie ma tak - ile z m2
, pierwsza sprawa, jakie duże płytki -mozaika?, terakota, czy glazura, co to za pomieszczenie, czyli czy to jest prosta ściana, czy też wzór, czy też wykonanie elementu dekoracyjnego, artystycznego, jak przygotowane jest podłoże - czy coś trzeba z nim zrobić, co z narożnikami, jak ich dużo, otwory, oraz rodzaj fugi, zwykła czy epoksyd...więc jeśli ktoś Ci poda 25 zł za m2 , to przy skomplikowaniu...nigdy nie będzie tak mało kosztowało....
Zapoznaj się z cennikiem.
saba-plock.pl/Remont.php
saba-plock.pl/Remont.php
-
NowakPawel
- Początkujący

Wiele jest czynników ceny, cena płytek, wzór, stan podłogi ....
To prawda zleży też od miasta ale ceny zaczynają się od 65 zł
Przyjmę punkty atlas.
Mysle że można znaleść dobrego wykonawce który weżmie za płytki 40zł m2 przy nie skomplikowanej podłodze i w tradycyjnym wymiarze płytki (np.30x30)
Mnie zaciekawił wpis : "niezbędne materiały". To raczej wykonawca posiada niezbędna wiedzę na ten temat.. U mnie "płytki" ceni się od 40zł do 250zł za metr. I jest baaaardzo wiele czynników warunkujących tę cenę.
sławek
Witam
Nie ma unwersalnej ceny ( od metra)
Cena uzalezniona od min:
- rodzaj plytek
- rodzaj podłoza
- nakład prac dodatkowych
- itp.
Pozdrawiam:
Robert Kucharski
biuro@kucharski.biz.pl
http://www.kucharski.biz.pl
tel. 794 358 367
Nie ma unwersalnej ceny ( od metra)
Cena uzalezniona od min:
- rodzaj plytek
- rodzaj podłoza
- nakład prac dodatkowych
- itp.
Pozdrawiam:
Robert Kucharski
biuro@kucharski.biz.pl
http://www.kucharski.biz.pl
tel. 794 358 367
-
MartynaPalaczek
- Początkujący

Ja znalazłam oferte w sieci, 50zł m2, bardzo profesionalne podejście, jestem mega zadowolona. Mogę podesłać kontakt
- okolice Warszawy