Przedpokój - co na ściany?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Przedpokój - co na ściany?
Jestem zdania, że wystarczy farba lateksowa, którą można myć - najlepiej w jasnym kolorze, aby optycznie powiększyć przestrzeń. Dobrze jest też zadbać o takie siedzisko: http://homebook.pl/siedziska-do-przedpokoju, ponieważ z jednej strony wygląda designersko, a z drugiej jest po prostu funkcjonalne.
Tak jak radzą poprzednicy, najlepiej coś łatwo zmywalnego, np. farbę lateksową.
dobry pomysł albo jakaś tapeta. Na przedpokoju jednak dość mocno się brudzą ściany.
Wszystko będzie spoko - tylko nie boazeria 
Hahaha, no tak. Chociaż taka do połowy ściany w stylu prowansalskim wygląda całkiem okej. Ja jestem za tapetą lub zmywalną farbą.
- Czerniczka
- Zainteresowany

Boazeria do połowy ściany nie jest taka zła. W dobrym zestawieniu i odpowiednim kolorze na pewno mogłaby wyglądać ładnie.
No boazeria do połowy ściany będzie okej.
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Boazeria to rozwiązanie w stylu retro,było modne X lat temu,teraz polecam tapetę lub po prostu cegłę ozdobną na ścianę do przedpokoju,to w praktyce będzie naprawę bardzo fajnie wyglądać.
EURO-ZAKUPY pragną zaproponować Państwu zachodnie produkty z działu utrzymania czystości.
Można postawić na duże lustro na ścianie. To optycznie powiększy przestrzeń w przedpokoju.
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Laminowana fototapeta to do przedpokoju genialny pomysł! Do tego na jednej ze ścian proponuję jakiś fajny fotoobraz. Też łatwo się czyści. Można też w przedpokoju powiesić sam fotoobraz. Naprawdę fajna rzecz takie fotoobrazki. Polecam zajrzeć na stronę www.fotnart.plCzerniczka pisze:Na ściany w przedpokoju wybrałam coś łatwego do czyszczenia - farbę zmywalną i laminowaną fototapetę. W małym pomieszczeniu sprawdza się znakomicie.
może tapety?
Tapeta moim zdaniem jest trochę mało funkcjonalna. Można ją łątwo uszkodzić. Może lepej położyć jakiś łątwo czyszczący się kamień, np. klinkieryt? Wygląda mega fajnie, prosto go iłożyć i do dtgo nie jest drogi.
Ja polecam tapety na ścianę, np w paski albo vintage, super wyglądają 
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Tapeta czy fototapeta nie jest dobrym pomysłem na dekorację ścian,jeżeli już to polecam raczej zwykły tynk strukturalny,który również bardzo łatwo można wyczyścić.
meble z dostawą do domu.
-
benedyktxx
- Aktywny

Sądzę, że oferta dostępna na PHU TECHSTOL również może was zainteresować. Jeśli więc szukacie tego typu oferty, to możecie zajrzeć sobie do ich oferty. Uważam, że warto.