naklejki scienne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
- Czerniczka
- Zainteresowany

Re: naklejki scienne
Możecie mi doradzić, gdzie znajdę naklejki, najlepiej jakieś napisy, wzory runiczne, celtyckie etc, które będą dość szerokie, ale nie wysokie? Mam do zagospodarowania kawałek ściany o wymiarach 2x1m i zależy mi na czymś, co się zmieści w tych wymiarach, ale musi być dość szerokie.
-
maarcela29
- Początkujący

takie naklejki to świetna ozdoba!!
też tak uważam:)
Są fajne, lecz później jest problem jak zachce się zmienić kolor ściany i trzeba zrywać takową naklejkę.
Mi się bardzo podobają naklejki na ścianę. Znalazłem sklep http://najlepszenaklejki.pl/ gdzie można kupić naklejki z cytatami. Taka naklejka czyni wnętrze nowoczesnym. A co do zrywania ze ściany - wydaje mi się, że to nie problem, tapetę np tez trzeba zerwać.
No no myslę, że dla urozmaicenia kuchni będa jak znalazł 
- Uzdojefsky
- Początkujący

tylko nie cytaty w mieszkaniu. gdyby szekspir to widział to by się za głowę łapał
- Czerniczka
- Zainteresowany

Dobry cytat nie jest zły. Pod warunkiem, że naprawdę jest dobry, bo większość to jednak szmira, która nie powinna wisieć dłużej niż tydzień.Uzdojefsky pisze:tylko nie cytaty w mieszkaniu. gdyby szekspir to widział to by się za głowę łapał
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Dobrą alternatywą dla naklejek ściennych jest też fototapeta
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Droga Czerniczko, jeśli chodzi o naklejki ścienne to polecam też foto naklejki. Ciekawe przykłady takich naklejek również do kuchni zamieszczone są na stronie internetowej fotnart.pl możesz też sama wymyślić projekt takiej naklejki i skontaktować się z wielkoformatową drukarnią citydruk w Wałbrzychu, a oni zrobią wycenę i profesjonalny wydruk.
naklejki moga nawet fajnie wygladac, ale tez co za duzo to niezdrowo.
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Nie chodzi o to, by tych naklejek było dużo, wystarczy tylko akcent w jednym albo dwóch miejscach
dokładnie, absolutnie zgadzam się z tą opiniąKateFotnart pisze:Nie chodzi o to, by tych naklejek było dużo, wystarczy tylko akcent w jednym albo dwóch miejscach
- Czerniczka
- Zainteresowany

Dziękuję za informację.KateFotnart pisze:Droga Czerniczko, jeśli chodzi o naklejki ścienne to polecam też foto naklejki. Ciekawe przykłady takich naklejek również do kuchni zamieszczone są na stronie internetowej fotnart.pl możesz też sama wymyślić projekt takiej naklejki i skontaktować się z wielkoformatową drukarnią citydruk w Wałbrzychu, a oni zrobią wycenę i profesjonalny wydruk.
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Czerniczko, cieszę się że mogłam pomóc. Mam nadziej, że uda Ci się wymyślić jakich fajny projekt lub znajdziesz go na tej właśnie stronie i wydrukujesz go w drukarni Citydruk.