Płytki do łazienki

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

aga01
Aktywny
Aktywny

Re: Płytki do łazienki

Post autor: aga01 »

Gdy zmuszona zostałam do wymiany terakoty w łazience, która popękała szukałam czegoś trwałego i udało się znalazłam cementowe płytki Kolory Maroka. Dziś wiem, że zakup był w 100% trafiony bo są po prostu rewelacja.
agadys

ignacyy91
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: ignacyy91 »

Jeśli macie do dyspozycji większą ilość gotówki, to na podłogę do łazienki polecam płytki marmurowe - pod względem aranżacyjnym i estetycznym marmur w łazience sprawdza się doskonale. Kupiliśmy niedawno takie płytki do naszej łazienki i wyglądają bardzo elegancko - tutaj http://www.eborys.pl znaleźliśmy takie płytki.

Awatar użytkownika
patrykp
Aktywny
Aktywny

Post autor: patrykp »

Zaglądnij do hurtowni internetowej mają duży wybór, dobre ceny i dostarczą ci towar do domu. Może wielu się zawiodło na takich zakupach, ale ja akurat trafiłem na uczciwą hurtownię i dlatego polecam, warto

sergii
Aktywny
Aktywny

Post autor: sergii »

Możecie mi doradzić czy w tym domku http://wybieramprojekt.pl/projekt-domu-gaja-2-dl17/ zmieniać elewacje? Nie ufam drewnu, bo mimo, że impregnowane to jednak bardziej podatne na warunki atmosferyczne

Awatar użytkownika
ania-marcin
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: ania-marcin »

Jak fundusz ograniczony i nie chcesz kupić czegoś kiepskiej jakości to chyba najlepiej zdecydować się na znanego producenta, z marką, gwarancją itd. Paradyż, Opoczno, Tubądzin...
My zdecydowaliśmy się na Tubądzin :)

mikk
Aktywny
Aktywny

Post autor: mikk »

lubieciastka pisze:dokladnie, sam sie przejdz do sklepu i zobacz na zywo co i jak bo pozniej bedziesz niezadowolony
oczywiście przy zakupie płytek trzeba zobaczyć je na własne oczy; ale po oględzinach i wyborze stosownej kolekcji nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zamówić płytki w sklepie internetowych - szczególnie gdy cen jest dużo niższa od tej w sklepie stacjonarnym; jak tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona :)
Budowanie twórcze jest :)

Wojtas88
Początkujący
Początkujący

Post autor: Wojtas88 »

Tez tak robię, lecz nie koniecznie z płytkami, w sklepach internetowych jest taniej bo w cenę nie wchodzą aż takie koszty dystrybucyjne jak w stacjonarnym sklepie.

lideropinii
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: lideropinii »

Bez wizyty w sklepie stacjonarnym, czy showroomie z materiałami, jakim dysponuję dobre firmy wykończeniowe i projektowe i tak się przed zakupem nie obejdzie.

https://www.facebook.com/decoroom.eu
Pozdrawiamy, zespół Decoroom

Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...

Tomko43
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Tomko43 »

Zawsze trzeba wszystko zobaczyć na własne oczy i wtedy kupować. Taka jest złota zasada :)

lideropinii
Superużytkownik
Superużytkownik

Zgadza się, choć znam firmy projektowe, które z przed komputera wszystko robią, no ale klienci są na szczęście co raz bardziej świadomi i wymagający w tym zakresie i dobrze.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Awatar użytkownika
Złotowłosa
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Złotowłosa »

O ile znajdziesz te płytki w swoim miescie. Sama mieszkam w średniej wielkóści mieście. Jest kilka salonów z płytkami ale nie potrafiłam znaleźć niczego co by mi odpowiadało tak wiec musalam zamawiać płytki. Szczególnie,że wymarzyłam sobie mozaikę a ta nie jest tak popularna w Polsce tak więc płytki trzeba kupować w sklepach w sieci. W łazience położyliśmy mozaikę diamond.

Łazienka jest biała, minimalistyczna. Prezentuje się podobnie do tej na zdjęciu:
Obrazek

Vocco
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Vocco »

Na dobrą sprawę warto poszukać także płytek czy akcesoriów do wyposażenia łazienki w sklepach internetowych,gdzie znajdziesz największy wybór i niższe ceny,a do tego oryginalne wzornictwo czy kolorystykę. Zerknij na Vocco.pl

tyga33
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: tyga33 »

Projekt aranżacji łazienki oraz płytki w setkach czy nawet tysiącach kolekcji masz poprzez sklep iglazura24.pl. Współpracuję z nimi jako wykonawca remontów i klienci bardzo chwalą ofertę.

lideropinii
Superużytkownik
Superużytkownik

A my mimo wszystko nie balibyśmy się drewna w łazience, odpowiednio wkomponowane w całość aranżacji może dać niesamowity i oryginalny efekt.

http://www.blog.decoroom.eu/

Annakow
Początkujący
Początkujący

Post autor: Annakow »

A może zamiast płytek wykładzinę PCV podam argumenty za i przeciw:
zalety: można szybko i w miarę tanim kosztem nawet samemu wymienić podłogę , teraz na tynku dostępne są naprawdę ciekawe wzory, o matowej nie zawsze błyszczącej teksturze,bardzo dobrze imitują drewno, panele płytki, jeżeli coś nam spadnie na pewno nie potłucze się tak łatwo, łatwo zachować czystość, i bezpieczeństwo, dzieci biegające po płytkach ......, w każdej chwili możemy zmienić wystrój kuchni
wady: trzeba dbać o czystość, uważać na to aby nie rozciąć, nie uszkodzić wykładziny, mniejsza ilość dostępnych wzorów niż płytek.
Ale to już decyzja ostatecznie należy do właściciela.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kuchnie”