Wagbud - firma budowlana < teren Śląska i okolic >

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Wagbud
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Wagbud - firma budowlana < teren Śląska i okolic >

Post autor: Wagbud »

Oto adres internetowy naszej firmy, działamy na rynku z powodzeniem od ponad 20 lat i teraz chcemy dać o sobie znać w internecie.
zapraszam do odwiedzania witryny
-> www.wagbud.pl

z powazaniem, Wagner Stanisław, właściciel

amc1
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: amc1 »

To może i pięknie, że chcecie o sobie dać znać w internecie, tylko dlaczego akurat na tym forum?

Wagbud
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

amc1 pisze:To może i pięknie, że chcecie o sobie dać znać w internecie, tylko dlaczego akurat na tym forum?
a dlaczego nie ?
szukalem jakiegos konkretnego forum, to bylo jednym z pierwszych ktore zwrocilo moja uwage ... przeciez to chyba nie jest zakazane ?
jakies przeciwskazania ?

amc1
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: amc1 »

Są. Poczucie kultury osobistej. Poza tym zwykła umiejętność czytania. Temat "porozmawiajmy o wykonawcach" jest po to, żeby się w nim za darmo reklamować, tylko żeby rozmawiać o wykonawcach. Na ogłoszenia są inne miejsca, też bezpłatne jak ktoś nie chce płacić. Ale może się mylę i to Wagbud ma rację. Widać napewno jedno, forum nie czyta tylko pakuje swoją stronę od razu. Gdyby czytał, nie pytałby o przeciwwskazania. A jak czytał i pyta to już nie wiem dlaczego.

Wagbud
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

amc1 pisze:Są. Poczucie kultury osobistej. Poza tym zwykła umiejętność czytania. Temat "porozmawiajmy o wykonawcach" jest po to, żeby się w nim za darmo reklamować, tylko żeby rozmawiać o wykonawcach. Na ogłoszenia są inne miejsca, też bezpłatne jak ktoś nie chce płacić. Ale może się mylę i to Wagbud ma rację. Widać napewno jedno, forum nie czyta tylko pakuje swoją stronę od razu. Gdyby czytał, nie pytałby o przeciwwskazania. A jak czytał i pyta to już nie wiem dlaczego.
1) jesli juz o kulturze mowa to na pewno pisze sie oddzielnie :)
2) zarejestrowalem sie na forum niedawno i nie mialem czasu przeczytac jeszcze, a jak pewnie spostrzegles dosc rozlegle jest ono.
3) mysle ze forum nie ucierpialo, poza tym od administrowania forum sa tutaj admini, jesli ktorych z nich zwroci mi uwage ze to nie jest odpowiednie miejsce na reklame to po prostu post usune, nie widze problemu. Jednak wolalbym aby administrator zwrocil mi te uwage a nie ' superuzytkownik ' ktory napisal 400 postow i czepia sie bez powodu nowych uzytkownikow ...
4) temat jest aktywny, wiec o firmie mozna porozmawiac, moze ktos bedzie chcial sie wypowiedziec.

pozdrawiam.

Przemek

Post autor: Przemek »

to moze poprostu jakiś banerek na forum :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”