Wycena domu według projektu ze strony www L&K

Koszt budowy domu lub remontu to często najważniejsza kwestia, decydująca o rozpoczęciu prac, wyborze technologii lub wykonawcy. W tym dziale uzyskasz odpowiedzi na pytania dotyczące realnych kosztów budowy, rady jak zaoszczędzić i jak budować z określonym budżetem.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

gerard1706
Początkujący
Początkujący

Wycena domu według projektu ze strony www L&K

Post autor: gerard1706 »

Jako że jestem nowy na forum i jest to mój pierwszy post, nazywam się Gerard a konto założyłem ponieważ mam w planach (przyszły rok) budowę nowego domu.

Niespecjalnie znam się na wycenach stąd mam prośbę do osób zaznajomionych, jaki mógłby być orientacyjny koszt budowy z n/w linka. Jestem zainteresowany budową dużego domu dla 4 osobowej rodziny.

http://lk-projekt.pl/lkand862-produkt-950.html

Planowałbym wprowadzenie kilku zmian do projektu ale chciałbym na początku otrzymać orientacyjny koszt budowy domu z linku. Standard średni ew wyższy.

Będę wdzięczny za udzielenie odpowiedzi.

Gość10463

Re: Wycena domu według projektu ze strony www L&K

Post autor: Gość10463 »

687 202.00 zł netto oczywiście

gerard1706
Początkujący
Początkujący

Post autor: gerard1706 »

Trochę w to nie wierzę, zastanawiam się czy da radę zmieścić się z 1mln netto budując metodą gospodarczą. Planuje go jeszcze troszkę wydłużyć oraz poszerzyć.

Gość10463

Post autor: Gość10463 »

można przyjąć iż 2 mln w zupełności wystarczą .. to realne koszta mając na uwadze wprowadzone zmiany

topper
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: topper »

Nie lepiej skorzystać z profesjonalnego rzeczoznawcy? To na pewno lepsza i dokładniejsza metoda.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ile kosztuje budowa domu, remont domu”