Kabina prysznicowa - jaką polecacie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kabina prysznicowa - jaką polecacie?
Tutaj jest duży wybór kabin prysznicowych, możesz sobie zerknąć http://megalazienki.pl/producent/id/25. Są również w rozmiarze w jakim potrzebujesz np. Novellini Kali kabina półokrągła ma takie wymiary. Są produkcji włoskiej więc wyróżniają się nie tylko nowoczesnym designem ale i jakością wykonania.
-
MarianPaszkowski
- Początkujący

My kupiliśmy zwykłą 80 ale z głębokim brodzikiem by dziecko mogło się popluskać.
Mam dwie kabiny sanplasta z wysokim brodzikiem i jestem bardzo zadowolony. Trochę więcej kosztują niż plastikowe z marketu, ale są łatwiejsze do czyszczenia, solidniejsze i ładniejsze.
Terran - czarny brodzik konglomeratowy. Co na to powiecie
?
Nie będe polecał Ci jednego modelu, bo jak wiadomo gusta sa różne. Ale za to w jakości wykonania i materiałów postawiłem i zrobiłbym to jeszcze raz na Kermi. Warto sprawdzić ofertę 
-
rakustefan
- Początkujący

Ja mam brodzik taki sam jak mój przedmówca i jestem z niego bardzi zadowolony.
Można sprawdzić jak kabiny Kermi wyglądają z brodzikami i bez. Dla niektórych różnica może i jest duża. Ale kabina nadal pozostanie piekna 
to zależy czego się szuka. ja znalazłam kabinę do mojej łazienki na lazienkaplus.pl - wiele pomysłów dały mi instpiracje które tam znalazłam. ogólnie to postawiłam na kabine walk inn, oddpływ liniowy, bez brodzika
Ja mam kabinę od firmy Koło i jest porządna
Ja mam taką kabinę, całą ze szkła - kabiny prysznicowe na wymiar. Jest idealnie dostosowana do moich potrzeb i wielkości łazienki.
Ładny ten czarny brodzik, ale czy praktyczny? Nie zostaje na nim osad z wody? Kabiny z roca mają powłokę Maxi Clean więc z osadem nie ma problemu. A jak jest z brodzikami?
A kabina na wymiar jak wychodzi cenowo w praktyce? Masz jakieś specjalne wykonanie?
W Kermi wiem, że wykonują również kabiny na wymiar, także zobacz ich ofertę. Co do wykonania to na prawdę robią kawał ogromnej roboty, a metriały do jej wykonania pierwsza klasa: szkoło hartowane i stal nierdzewna.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Zamiast kabiny na wymiar, nie lepiej wstawić taflę szkła i brodzik z płytek?
https://www.facebook.com/decoroom.eu
https://www.facebook.com/decoroom.eu
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
też mi się wydaje, że to lepsza opcja. odpływ zrobić pod kątek. z tego co słyszę to coraz więcej osób sięga po takie rozwiązanie.