Wanny w nietypowych kształtach
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Połączenie niczym nieograniczonej wyobraźni z wyjątkową funkcjonalnością dało początek oryginalnym modelom. Wanny w nietypowych kształtach >>
Redakcja
-
Monika Roniewicz
- Początkujący

może nie aż tak oryginalne, ale ciekawy kształt ma taka wanna jak tu model 'riva' salonyhoff.pl/kolekcje/wyposazenie-lazienek/wanny. ewentualnie ladne są tez wanny na nóżkach (złotych na przykład:)) ). oczywiście chodzi o wanny wolnostojące.
Re: Wanny w nietypowych kształtach
Okrągła super, ale trzeba dużo miejsca;) ta w kształcie trapezu też mi się podoba;)
`Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.`
Właśnie o to miejsce się rozchodzi:)
-
domikostka
- Początkujący

jestem na etapie remontu łazienki. z racji tego, że pomieszczenie jest małe musiałam zdecydować czy wolę wanne czy prysznic.. wybór nie łatwy. na forum znalazłam artykuł o tym, że wcale nie trzeba wybierać:)link wrzucił użytkownik oregano. Polecam sprawdzić: maluchy.pl/forum/lofiversion/index.php/t96086.html
Taż mi się ta okrągła podoba, świetnie wygląda;)
Dla chcącego, nic trudnego 
-
noowoczesna
- Początkujący

U mnie niestety w grę wchodzi tylko "klasyczny" kształt ze względu na miejsce:( A bardzo mi się podobają takie wanny na samym środku pomieszczenia, z jakims takim odjechanym designem. Okrągłe to chyba jednak jest juz standard teraz i niespecjalnie zaskakuje;)
Roca ma fajne asymetryczna wanny z oparciem. zawsze to coś innego w łazience, od standardowego prostokąta.
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Nie tylko Roca,bo jest przecież także kilka innych,równie ciekawych firm na których można bazować,a zamawiając przez internet zyskacie niższe ceny i wybór także jest zdecydowanie większy,czego idealnym przykładem może być nasza strona:)
a co myślicie o wannie z kamienia? używa ktoś z was? mnie podoba się coś w stylu kamienportal.pl/armatura/0/237/wanna-z-kamienia.html (1 zdjęcie), ale boje się zaryzykować... wiecie jak to się sprawuje?
Toż to marzenie. Super. O cenę nie pytam.ewagazik pisze:a co myślicie o wannie z kamienia? używa ktoś z was? mnie podoba się coś w stylu kamienportal.pl/armatura/0/237/wanna-z-kamienia.html (1 zdjęcie), ale boje się zaryzykować... wiecie jak to się sprawuje?
-
lideropinii
- Superużytkownik

Wszystko to fajnie, ładnie, modnie i nowocześnie wygląda, niestety jest jeden szkopuł, często wybór zostaje ograniczony przez wielkość i kształt łazienki, szczególnie w blokach.
decoroom.eu/aktualnosci/137
decoroom.eu/aktualnosci/137
Mnie się podobają takie wanny ale to trzeba mieć sporą łazienkę na taką wannę.
Teraz wszystko można kupić - tylko kwestia budżetu