Podłoga z ciemnego drewna - podpowiadamy jak urządzić wnętrz
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Ciemne podłogi dodają wnętrzom charakteru. Są idealne do tworzenia kontrastowych zestawień i wprowadzają szczyptę... Podłoga z ciemnego drewna - podpowiadamy jak urządzić wnętrze >>
Redakcja
-
Agnieszka Grzelaz
- Zainteresowany

jak ciemna deska to jasne meble, dokładnie najlepiej to wygląda, mam podobną kuchnię, tzn podobny klimat, ciemny dąb deska lita z ArtCore i jasne mebelki, bardzo ładnie to wygląda, poza tym ciemna podłoga w kuchni jets praktyczna.
Agnieszka Grzelaz
Re: Podłoga z ciemnego drewna - podpowiadamy jak urządzić wn
A dlaczego ciemna podłoga jest bardziej praktyczna w kuchni? Ja lubię drewno, sama mam baltic wood, bo odpowiada mi ich stylistyka. Preferuję raczej jasne, ale jakoś nie mogę zdecydować się na drewno w kuchni.Agnieszka Grzelaz pisze:jak ciemna deska to jasne meble, dokładnie najlepiej to wygląda, mam podobną kuchnię, tzn podobny klimat, ciemny dąb deska lita z ArtCore i jasne mebelki, bardzo ładnie to wygląda, poza tym ciemna podłoga w kuchni jets praktyczna.
-
MagdalenaGrzegorczyk
- Początkujący

Re: Podłoga z ciemnego drewna - podpowiadamy jak urządzić wn
Agnieszka, znajoma ma podłogę z ArtCore ale taką jasną troche wpadająca w szarość i również jets z niej zadowolona. Poza tym ciemne drewno chyba łatwiej dopasować do wnętrza, ciemna deska będzie pasować i do jansych i do ciemnych mebli.