meble kuchenne Łódź
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
- Patrycja_J
- Zainteresowany

Re: meble kuchenne Łódź
Łódź to spore miasto, także bez problemu zajdziesz odpowiedniego wykonawcę mebli na wymiar, też mieszkam w woj. łódzkim i miałam ten sam problem. Chcieliśmy szybko wprowadzić się do nowego mieszkania, a niestety brakowało nam i mebli kuchennych i sprzętu AGD. Po paru wizytach w sklepach stacjonarnych stwierdziliśmy, że chcemy meble na wymiar, bo wśród gotowych mebli nie znaleźliśmy nic co by nam w stu procentach odpowiadało. Wykonaniem naszej kuchni (projekt + realizacja mebli + pomoc w doborze sprzętu AGD) zajęło się łódzkie studio z sieci Max Kuchnie. Miałam sporo wymagań jeśli chodzi o kuchnię i na szczęście ze wszystkim poradzili sobie wzorowo.
Ja z własnego doświadczenia mogę polecić firmę, która niedawno skończyła Nam kuchnię - Firma Zumar (http://zumar-meble.pl/kuchnie-na-wymiar). Jesteśmy zadowoleni z jakości wykonania mebli.
-
Czternaście
- Aktywny

Ja sporo dobrego słyszałam o salonie Verlani i prawdopodobnie zdecyduje się na współpracę właśnie z nimi. Tym bardziej, że mają salon stacjonarny w Szczecinie (również w Gorzowie), a ich projekty ze strony są naprawdę obiecujące.
-
MarianPaszkowski
- Początkujący

Słyszałem od rodziny z Łodzi, że zumar robi dobre meble.
A Ja zamówiłam meble w salonie Prestige na Al. Włókniarzy. Firmę poleciła mi sąsiadka która u nich robiła meble. Muszę przyznać że byłam zaskoczona bo mamy z sąsiadką taki sam układ kuchni a Pani Dorota zaproponowała nam całkiem inne rozwiązania. Panowie którzy przyjechali montować meble mili, na papieroska wychodzili na zewnątrz. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Ja również mogę z czystym sumieniem polecić firmę Prestige jeśli chodzi o Łódź. Wiele razy kupowałem już tam asortyment do własnego domu i za każdym razem byłem bardzo zadowolony, zarówno jeśli chodzi o jakość jak i wygląd poszczególnych rzeczy. Ceny również są bardzo przystępne, co tylko działa na naszą korzyść. Jeśli więc ktoś byłby zainteresowany skorzystaniem to zostawiam link do ich strony - http://prestige.lodz.pl/