firany, dekoracje okien
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
firanczar
- Początkujący

- Kontakt:
firany, dekoracje okien
zapraszam serdecznie do mojej galerii, mogę pomóc przy dekoracji okien, zachęcam wszystkich
firany, zasłony, lambrekiny, galanteria stołowa, pokrowce na krzesła, do każdego wnętrza, w przystępnej cenie
-
Przemysław Kalicki
- Zaawansowany

Re: firany, dekoracje okien
witaj
jest wiele tematów na forum w których możesz byc pomocna
firany dekoracje okien
to bardziej skuteczna forma reklamy
jest wiele tematów na forum w których możesz byc pomocna
firany dekoracje okien
to bardziej skuteczna forma reklamy
-
firanczar
- Początkujący

- Kontakt:
i z miłą chęcią pomogę, zaglądam tu tak często jak czas mi na to pozwala, jeśli tylko ktoś będzie miał piiilne pytania, proszę pisac na prywatną wiadomość, bo forum nie da się sie przejrzeć w całości. z miłą chęcią doradzę co ja bym widziała w niektórych pomieszczeniach, co pasuje w jakimś wnetrzu
firany, zasłony, lambrekiny, galanteria stołowa, pokrowce na krzesła, do każdego wnętrza, w przystępnej cenie
Wybór firanek to nie lada wyczyn. Widzę to po swojej żonie;p Potrafi godzinami siedzieć i przeglądać oferty z dekoracjami okiennymi. Ostatnio zdecydowała się na rolety rzymskie do kuchni i łazienki, bardzo praktyczne moim zdaniem:)
Nie widziałam piękniejszych tkanin na zasłony nigdzie!!!!! Tylko na miniroom .pl
-
Julia Jaworek
- Zainteresowany

- Kontakt:
Rolety rzymskie to świetny wybór,sama zdecydowałam się na takie, choć przez chwilę miałam wątpliwości, co do tego, czy będzie to dobra decyzja,czy będą pasowały do wystroju wnętrza,ale teraz widzę ,ze tak;) Nawet mój mąż się do nich przekonał i zaproponował,żeby kupić tez takie do sypialni, mamy tam niewiele miejsca,wiec zasłony tradycyjne tylko przytłoczyłyby pomieszczenie,a takie rolety będą idealne;)
Mi się bardzo podobają firany sznurkowe, są po prostu cudne...
a co myślicie o takich dekoracjach jak tutaj są fotoboard.com.pl/fototapety/beautiful-bay-window-with-bench/f-3-54621707 ?
gdybym tylko miała okno w tym rozmiarze to fajnie by to wyglądało, kojarzy mi się z takim fajnym barokiem
ja teraz zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą zamiast rolet czy tych rzymskich chciałabym sobie naklejke walnąć na okno 
gdybym tylko miała okno w tym rozmiarze to fajnie by to wyglądało, kojarzy mi się z takim fajnym barokiem
W temacie dekoracji polecam krótki tekst i forum pod nim : klikmapa.pl/dekoracje-okien.html
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Jeżeli chodzi o dekoracje okien,to akurat uważam,że najlepszą opcją są firanki plus do tego rolety aby zasłonić całe okno wieczorem i mieć minimum prywatności.
Ja właśnie nie jestem przekonana co do tych firanek. Lepszym rozwiązaniem są same rolety.
tak naprawdę dużo rzeczy można zamówić przez internet,
ale często można się zawieźć. nie raz tak miałem. fajne firanki widziałem w centrum 425 centrum425.pl
akurat dlatego, że mam blisko. a kupowałem firany i zasłony, z rolet zrezygnowałem
fotka z strony

akurat dlatego, że mam blisko. a kupowałem firany i zasłony, z rolet zrezygnowałem

Ja w pokojach zrobiłam sobie rolety- praktycznie, ale w salonie zdecydowałam się na zasłony- klasycznie i elegancko. Nie miałam czasu na bieganie po krawcach i sklepach z materiałami, dlatego zdecydowałam się zamówić je ze strony rs-design.net.pl/firany-i-zaslony. Pewnie bym się nie zdecydowała w ciemno, ale sąsiadka już wcześniej korzystała z ich usług i była zadowolona. Jak ktoś woli nie bawić się w firany to mają też przeróżne rolety.
- Patrycja_J
- Zainteresowany

też zastanawiam się nad roletami
- Złotowłosa
- Superużytkownik

No ja ciągle szukam inspiracji