Nowoczesna sypialnia?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
- ECORSON-Łódź
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Nowoczesna sypialnia?
Aby uzyskać delikatny efekt na ścianach, serdecznie polecamy Państwu naszą nową farbe dekoracyjną Deriva z efektem Deriva Art. Jest to bardzo plastyczna masa do tworzenia różnych struktur dekoracyjnych na ścianach i innych powierzchniach.
Produkt jest bardzo łatwy w zastosowaniu. Dodatkowo na uzyskaną strukturę możemy nakładać farbę dekoracyjną perłową lub złotą, która nada trójwymiarowy obraz. Efekt pięknie będzie się prezentował zarówno we wnętrzach nowoczesnych, jak i klasycznych. Świetnie współgra z takimi materiałami, jak: szkło, drewno, metal czy kamień. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą: ecorson.pl/pl/DERIVA_-_EFEKT_DERIVA_ART.html
Produkt jest bardzo łatwy w zastosowaniu. Dodatkowo na uzyskaną strukturę możemy nakładać farbę dekoracyjną perłową lub złotą, która nada trójwymiarowy obraz. Efekt pięknie będzie się prezentował zarówno we wnętrzach nowoczesnych, jak i klasycznych. Świetnie współgra z takimi materiałami, jak: szkło, drewno, metal czy kamień. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą: ecorson.pl/pl/DERIVA_-_EFEKT_DERIVA_ART.html
-
LampyHiszpanskie
- Zainteresowany

Pamiętaj,że nowoczesna sypialnia to nie tylko łóżko cz meble,ale również kolor ścian wraz z oryginalnym i stylowym oświetleniem. Tutaj w szczególności polecam lampy podłogowe w hiszpańskim stylu,które znajdziecie u nas:)
-
MichaelGar
- Początkujący

Jeśli szukacie pomysłów na wystrój i wykończenie, polecam Wam miejsce, na które natknąłem się przez przypadek. www.homesquare.pl
Świetnym dopełnieniem będzie ściana grzewcza, która pozwoli zapewnić bardzo duzy komfort cieplny, a dodatkowo bez problemu wpasuje się do wszystkich aranżacji, dzięki konkretnemu i prostemu wzornictwu.
Wszystko co nowoczesne to do mnie przemawia.
Szczególnie sypialnia, w której spędzam sporo czasu
Dla mnie nowoczesna sypialnia to wnętrze czyste aranżacyjnie, przestronne, minimalistyczne ale eleganckie zarazem. I wydaje mi się, że moja sypialnia właśnie taka jest. Dużą rolę odgrywa odpowiednie oświetlenie. Lubię czytać w łóżku, dlatego zamontowałam nad nim takie kinkiety: http://britoplighting.pl/Produkty,624/Spoty/Chiara
mam tak samoStorm pisze:Wszystko co nowoczesne to do mnie przemawia.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Nowocześnie i minimalistycznie!
We wnętrzu sporą rolę odgrywa też oświetlenie. Tutaj masz coś ciekawego
http://oswietlenie-led.eu/katalog/oswietlenie-sypialni/
-
Natalka_77
- Zainteresowany

Ha! zgadzam się, że nowoczesna sypialnia to nie tylko fajne ściany i meble. Oświetlenie! My mamyt meble niemieckiej firmy - stylowe i nowoczesne (bodajże aaaameble) a z oświetleniem poszaleliśmy bo zainstalowaliśmy system bezprzewodowego oświetlenia, na telefon
i można się bawić
znajdę czas to wkleję fotki.
My mamy taki zestaw, ale wiem że na rynku jest też spory wybór. Ja po prostu ufam "Filipsiowi"
http://leddo.pl/philips-hue.html
My mamy taki zestaw, ale wiem że na rynku jest też spory wybór. Ja po prostu ufam "Filipsiowi"
-
KateFotnart
- Zainteresowany

By sypialnia była ładna i nowoczesna można w niej zamontować fototapetę lub fotoobraz. Polecam stronę http://www.fotnart.pl
-
Konstantin21
- Początkujący

Pewnie 
Naprawdę w sypialni spędzacie tyle czasu?:)
Niektórzy lubią spędzać czas w sypialni.
A co to ma właściwie do aranżacji?
No fajne jest podoba mi sie taka sypialnia.