super sklep internetowy z niedrogim oświetleniem
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: super sklep internetowy z niedrogim oświetleniem
Od siebie mogą dodać jeszcze firmę http://greenie-world.com/pl/produkty/13 ... rzemyslowe - w ofercie mają zarówno oświetlenie przemysłowe, uliczne, jak i oświetlenie do domu typu reflektory, panele sufitowe itp. Mają dobre ceny i dwa lata gwarancji na swoje produkty. Według mnie warto zdecydować się na wymianę starych żarówek na oświetlenie LED, w ten sposób można sporo zaoszczędzić.
Ja niedawno kupowałam w internetowym sklepie http://www.elektrononline.pl Ceny konkurencyjne i też dobrze doradzili, jakie lampki wybrać do jakiego pokoju. Polecam 
nie lubię jak osoba mówi nie drogiego. Ponieważ tak na prawdę to nic nie mówi. Bo dla jednej osoby 100 zł to jest dużo. A dla innej te 100 zł to są drobne. Więc najlepiej jest określić budżet w jakim się szuka. Naprawdę jest możliwość znalezienia ładnej lampy w każdym budżecie. Ale trzeba się też spodziewać że koszt lampy bierze się też z jakości wykonania.
-
OprawySchodowe
- Zainteresowany

Tutaj warto postawić przede wszystkim na jakość danego oświetlenia,tak abyśmy potem nie narzekali na to iż zaraz coś się przepaliło lub na jakość LED. Jeżeli szukacie czegoś naprawdę solidnego,wym opraw do swoich schodów,to zapraszamy do nas:)
heh ja kupowałam w różnych ale podpasował mi mocno sklep Nilsen - może dlatego że ma dobre rozwiązania i pomysłowe...np lampa na biurko dla dziecka która w nocy ma delikatną poświatę i wtedy nie ma obawy przed spaniem w ciemnościach 
Tutaj mogę polecić również Lednaise.com gdzie znajdziecie szeroki wybór dobrej jakości oświetlenia do swojego mieszkania w rozsądnej cenie:)
Ja znam i chętnie kupuję w sklepie internetowym magiaswiatel.pl, dlatego bo mają szeroką ofertę i fajne ceny. Jakieś pół roku temu kupiłam tam lampy do salonu, jadalni, kuchni i pokoju córeczki - chciałam zamówić wszystko w jednym miejscu i udało się. Jakość produktów na najwyższym poziomie, pozytywnie się zaskoczyłam, poza tym warto na bieżąco śledzić ich ofertę, bo bardzo często są fajne promocje 
polecam http://www.homegardenart.pl/, mają szeroki wybór lamp, i tych bardziej biurowych, w których zależny nam na dobrym oświetleniu i tych salonowych, którymi chcemy podkreślić wnętrze.
Dla chcącego, nic trudnego 
- mariowol123
- Początkujący

ja zaufałem ofercie Nilsena na lampkę iStar ze stacją dokującą telefon, dla mnie to ogromna oszczędność pieniędzy i miejsca, lampka jest bardzo estetyczna i nie niszczy wzroku.
Według mnie warto zwrócić uwagę na sklep lumenpro.pl Kupiłem u nich oświetlenie zewnętrzne i jestem zadowolony. Lampy ładnie świecą, mieli od razu na stanie więc szybka wysyłka i to darmowa bo mają śmiesznie niską cene(100 złoty) od której wysyłka jest gratis!
zgadzam się z powyższym wpisem . również u nich zamawiałam lampę na lumenpro do salonu , była to lampa wisząca maxlight . teraz wgl jest dużo promocji.A co do samej lampy to raz ,ze bardzo łądnie wygląda , świetnie komponuje się z wnętrzem , to również jest dobra jakościowo
-
ewelina546
- Zainteresowany

Koniecznie zobacz tutaj http://swiatelko.com.pl/oswietlenie . Znajdziesz tutaj lampy do każdego pomieszczenia. Ceny sa naprawdę bardzo niskie jak na tak dobre wykonanie . Wybór jest bardzo duży, także napewno coś wybierzesz pasującego do wnętrza w twoim miesszkaniu .
no na Lumenpro można spokojnie znaleźć super oświetlenie. niezły sklep z ogromem lamp! na pewno się znajdzie!
-
Mezoko_com
- Aktywny

Skoro już mowa o dobrych i nie drogich sklepach internetowych z artykułami do oświetlenia mieszkania,elektrycznymi- to zapraszamy również na Mezoko.com miła obsługa chętnie doradzi:)