Gdzie najlepiej kupić Projekt domu?
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
Re: Gdzie najlepiej kupić Projekt domu?
Ładny dom. Mogę zapytać jaki będzie system grzewczy? Jakie jest w projekcie zapotrzebowanie w kWh/m2/rok na ogrzanie domu?
.
.
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.
Musze przyznać, że pierwszy raz widzę takie dążenie do postawienia na swoim
Dopytujesz bo również jesteś zainteresowany tym projektem ?
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
Czy system grzewczy i kWh, to jakaś tajemnica? Jak piszesz na forum, to przecież chyba po to, żeby czytelnicy dowiedzieli się jak najwięcej. Chcesz na pewno pomóc. Zatem w czym problem? Na własne potrzeby zmieniłabym łazienkę przy sypialni na piętrze w garderobę.
.
.
Na początku może powiem Witam wszystkich ! ponieważ to jest mój pierwszy post na tym forum...
W końcu decyzja została pojęta (zobaczymy czy zostanie zrealizowana)... budujemy
Ale zanim budowa to wpierw projekt... mamy już projekt wybrany i zostaje kwestia gdzie kupić.. Przeglądając forum doszedłem do wniosku, że to będzie chyba najlepsze miejsce do porady...
Planujemy zakup projektu:
http://dom-plus.com.pl/projekty/projekt ... m2?id=9658
(tylko proszę bez porad, że są ładniejsze - chcemy ten!..
)
pracownia Z500 jest ok.. ale teraz firmy prześcigają się dodatkach i czemu by z tego nie skorzystać.. dom+ daje dalmierz, który jest fajnym gadżetem ale.. jest pewne ale.. z tego co widzimy to są dość nowi na rynku.. czy ktoś coś o nich wie? może coś brał ??
W końcu decyzja została pojęta (zobaczymy czy zostanie zrealizowana)... budujemy
Ale zanim budowa to wpierw projekt... mamy już projekt wybrany i zostaje kwestia gdzie kupić.. Przeglądając forum doszedłem do wniosku, że to będzie chyba najlepsze miejsce do porady...
Planujemy zakup projektu:
http://dom-plus.com.pl/projekty/projekt ... m2?id=9658
(tylko proszę bez porad, że są ładniejsze - chcemy ten!..
pracownia Z500 jest ok.. ale teraz firmy prześcigają się dodatkach i czemu by z tego nie skorzystać.. dom+ daje dalmierz, który jest fajnym gadżetem ale.. jest pewne ale.. z tego co widzimy to są dość nowi na rynku.. czy ktoś coś o nich wie? może coś brał ??
Planujący budowę
trzymajcie kciuki
Planujący budowę
Hehe.. projekt dotarł... dalmierz też
żona ma projekt a ja nowa zabawkę... mieszkanie już obmierzone
teraz tylko czekać na rozpoczęcie budowy...
tak czy siak serwis Dom + mogę polecić. Kontakt całkiem przyjemy i też potrafią doradzić
tak czy siak serwis Dom + mogę polecić. Kontakt całkiem przyjemy i też potrafią doradzić
Planujący budowę
Trochę żałosna ta autoreklama 
Kolego.. chyba jakiś uprzedzony jesteś.. bo to już któryś Twój post tego typu.. wątek jest o o tym gdzie kupić? może się mylę ? Zresztą.... szkoda pary.. smutne trochę ... nie mniej jednak pozdrawiam...
Planujący budowę
Smutne jest to, że w projektach brakuje informacji o zapotrzebowaniu na energię potrzebną do ogrzewania, czyli EK! EP dla inwestora jest bez znaczenia.
Nie znalazłem też informacji o proponowanym systemie grzewczym. Moim zdaniem, jest to oprócz zapotrzebowania na energię druga istotna informacja dla potencjalnego klienta!!!
Projekty są ciekawe i cieszą oko, ale najważniejsze są aspekty ekonomiczne.
Pozdrawiam...
Nie znalazłem też informacji o proponowanym systemie grzewczym. Moim zdaniem, jest to oprócz zapotrzebowania na energię druga istotna informacja dla potencjalnego klienta!!!
Projekty są ciekawe i cieszą oko, ale najważniejsze są aspekty ekonomiczne.
Pozdrawiam...
Bo jak nie zastosujesz ogrzewania na podczerwień to projekt jest do dupy, choć Ty będziesz wychwalał go w niebiosy.Kicker pisze:Kolego.. chyba jakiś uprzedzony jesteś.. bo to już któryś Twój post tego typu.. wątek jest o o tym gdzie kupić? może się mylę ? Zresztą.... szkoda pary.. smutne trochę ... nie mniej jednak pozdrawiam...
pod Częstochową firma budodekoaracja wykonuje projekty domów na zlecenie. moja siostra korzystala i z efetu jest bardzo zadowolona, firma bardzo kontaktowa, mozna sie dogadac ze wszystkimi wymyslnymi aspektami
-
benedyktxx
- Aktywny

Wybór jest przeogromny. Jak zaczniesz przeglądać strony z projektami domów to dostaniesz zawrotu głowy
Ja też ostatnio kilka przejrzałem i jak narazie najfajniejsze projekty według mnie mają http://www.domywstylu.pl/. To moja subiektywna ocena, ale myślę, że tę stronę każdy powinien przejrzeć. Mnóstwo projektów w różnym stylu i różnej wielkości domów, wszystko starannie posegregowane w odpowiednie kategorie.
-
staszekfil
- Początkujący

Moim zdaniem najlepiej stworzyć swój indywidualny projekt wtedy będzie dla Ciebie wprost idealny. Ja tak zrobiłem i na prawdę nie żałuję. Projekt zaprojektował mi Pan z pracowni designoff.com.pl można wszystko załatwić online co mi akurat bardzo bardzo się spodobało.
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
Siostry, szwagrowie i oczywiście "bachus" mają indywidualny projekt ogrzewania centralnego, wykluczający tanie ogrzewanie.
.
.
Tanie w rozumieniu Enerbau to oczywiście elektryczne i żadne inne. Bo tylko te jest jedynie tanieEnerbau Tanie Grzanie pisze:Siostry, szwagrowie i oczywiście "bachus" mają indywidualny projekt ogrzewania centralnego, wykluczający tanie ogrzewanie.
.