jakie żarówki led do salonu ?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: jakie żarówki led do salonu ?
Wygląda na to, że wyszedłeś na spamera 
-
marcepanowski
- Zainteresowany

doradzicie jakiś sklep oświetleniowy?
chętnie, chętnie doktorvolt.plmarcepanowski pisze:doradzicie jakiś sklep oświetleniowy?
tutaj masz żarówki i oprawy

Warto zerknąć również na naszą stronę LuxMarket,gdzie znajdziesz szeroki wybór artykułów oświetleniowych,w tym żarówki i oprawy led w niższej cenie.
gdybyś potrzebował do salonu żarówki led to możesz spróbować tutaj kupić: http://feniks-led.pl/index.php?k6,oswietlenie-led-zarowki-led
w OBI sa dobre żarówki activejet, ja mam całe oświetlenie właśnie wymienione na takie i bardzo sobie chwalę.
ja mam zwisające lampy led też activejet, są one bardzo oszczędne, moje rachunki się zmniejszyły, kiedyś w to nie wierzyłam,a le postanowiłam sama wypróbować i okazało się, ze faktycznie stopniowo widać różnicę.
-
kasandra852
- Początkujący

Ja polecam Ci te 2 znane firmy, które wymieniłeś. Miałam w domu żarówki różnych producentów, ale te mniej znane świeciły znacznie krócej. Proponuję Ci zakup dobrych żarówek. Jeśli przerażają cię koszty możesz zaopatrzyć się w hurtowni na przykład tutaj el12.pl. Na pewno zapłacisz taniej a wierz mi że warto kupić lepsze żarówki.
Ja zawsze kupuje żarówki LED w Kwazarze. W salonie mam te o ciepłej barwie Gu5.3, 12V, 4W
To zamiast takiej brzydkiej oprawy lepiej kupić jakiś designerski kinkiet activejet, przynajmniej będzie miał wygląd i dobrze oświetlał pomieszczenie
Ja używam u siebie żarówek LED. Spisują się bardzo dobrze - dają jasne, wyraziste światło. Oczywiście do ich zakupu przyciągnęła mnie niska cena.
-
elpapiotr2
- Aktywny

Srali-mazgali.
Pokaż te żarówki u siebie, łaskawco reklamowy !!
Pokaż te żarówki u siebie, łaskawco reklamowy !!
A faktycznie można zaoszczędzić na prądzie mając takie żarówki czy to raczej ściema? Bo ja jeszcze nie jestem przekonana. Znalazłam różne wady i zalety tych żarówek ale trochę ceny mnie odstraszają. Opłaca się waszym zdaniem?
Zastanawiam się nad zakupieniem oświetlenia LED. Interesuje mnie jak duża może być różnica w opłatach za prąd przy zmianie oświetlenia z tradycyjnego na oświetlenie LED?
-
DanielLebioda
- Zainteresowany

Najlepsze są żarówki ledowe. Warto poczytać sobie o tym czym kierować się przy wyborze żarówek. Ledowe oświetlenie jest energoszczędne, więc warto iśc w tym kierunku.