Wojciech Gośliński firma remontowa
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Wojciech Gośliński firma remontowa
Czy ktoś korzystał z usług p. Wojciecha Goślińskiego i mógłby powiedzieć jak przebiegała współpraca?
Re: Wojciech Gośliński firma remontowa
Remont łazienki wykonywał mi Wojciech Gośliński z marki abartremonty.pl. Musiałem wywalić wannę, wyregulować trochę spraw hydraulicznych, przenieść kontakty, do tego całą armaturę do wymiany miałem. Tanie panele położyłem, płytki ceramiczne standardowo w połączeniu z dekoracyjną farbą, kabina prysznicowa obowiązkowo. Łazienkę mam teraz naprawdę super. Na priv mogę ci wysłać. Z wykonawcą nie miałem żadnych problemów. Robi szybko, dobrze, nie trzeba pilnować specjalnie i brać dnia wolnego.
Wymieniałem podłogi w całym mieszkaniu na egzotyczne. Doszła to tego pełna impregnacja, malowanie ścian i tworzenie sufitu podwieszanego z oryginalnym oświetleniem. Roboty zlecałem w Firmie Remontowej Wojciech Gośliński. Wysłałem maila wstępnie do pana Goślińskiego, żeby mi wycenił prace. Opisałem, co chciałbym osiągnąć i dostałem wyczerpującą wiadomość. Później spotkanie na żywo tylko mnie utwierdziło w decyzji o współpracy. Zainteresuj się, bo i tak przy pierwszym kontakcie niczym nie ryzykujesz.
-
martinrekk
- Zaawansowany

Najlepszy poradnik remontowy widziałem na http://abartremonty.pl. Możesz cały remont zaplanować od podstaw i zobaczyć, jakie technologie się sprawdzą u siebie. No i masz dział z bezpłatnymi wycenami wszystkich prac wykończeniowych. Korzystałem już kilka razy z usług pana Wojtka z tej strony, zawsze z sukcesami.
-
robertkrajcarz
- Zaawansowany

Mam dobre doświadczenia z firmą pana Wojciecha Goślińskiego. Remont mieszkania zrobili zgodnie z umową wszystko udało się skończyć zgodnie z terminem, najbardziej się cieszę że wyrobili się z pokojem dla córeczki zanim się urodziła także wszystko jak najbardziej okej.
-
pawelszabla
- Aktywny

Całe mieszkanie mi wymalowała firma Goślińskiego na początku roku. Dobrze położona farba żadnych odprysków nic się nie sypie kolor taki jak chciałem. Namiary na nich są na http://abartremonty.pl. Dobry kontakt telefoniczny można o wszystko dopytać.