Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Krzysztof-mozaika
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Ja mogę spokojnie polecić SALON ŁAZIENEK UL.GRAŻYŃSKIEGO 10B mają spory wybór a udało mi się kupić płytki i mozaikę za jednym razem.
Przepiękne płytki ma w swojej ofercie sklep Alekafelki modele niespotykane w zwykłych sklepach budowlanych, warto tam się rozejrzeć i poszukać czegoś dla siebie.
Uważam, że kupowanie przez neta nie jest dobrym pomysłem. Według mnie lepiej widzieć co się chce kupić, a przez neta to troche kupowanie kota w worku. Ja w płytki łazienkowe zaopatrywałem się w salonach Hoffa inaczej jest jak samemu można dotknąć i zobaczyć. A tam ładnie zrobili mi aranzacje którą mogłem potem wykorzystać 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Pewnie że lepiej zobaczyć na żywo jak wyglądają, jaki mają połysk, fakturę itd.
-
Justyna-kopczynska
- Początkujący

Ja ostatnio urządzałam łazienkę a mieszkam kawałek od wielkich sklepów więc zamówiłam sobie próbki na ceramercato.pl dlatego nie było problemem dla mnie dobrania sobie mozaiki do wymarzonej łazienki
poza tym rabat jaki otrzymałam był spory. Zawsze warto pytać o takie rzeczy
powiem tylko że dodatkowo dostałam jeden plaster więcej 
A mógłbys pokzać jak ta mozaika u Cibie wygląda to może i ja bym nad takim rozwiązaniem pomyslał 
Myślę,ze tutaj nie będzie żadnego problemu,raz że powyżej masz już kilka ciekawych adresów,a dwa że sam też możesz poszukać w sklepach internetowych,gdzie wybór jest szeroki i masz niższe ceny,więc warto
Zainwestuj też w dobre preparaty ochronne do pielęgnacji płytek,akurat tutaj możemy pomóc.
-
Ceramercato
- Początkujący

- Kontakt:
Największy wybór płytek i mozaiek znajdziesz w Ceramercato. Niskie ceny, szybka dostawa, przejrzysty interfejs.
W Leroy Merlin są całkiem ładne płytki. Byłam tam ostatnio i je oglądałam.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Zgadzam się, też byłem niedawno w leroy i mają dosyć ładne płytki i duży wybór.
Zauważyłam, że inaczej wyglądają płytki na zdjęciach na stronie internetowej, a inaczej na żywo. Dlatego ja bym nie kupowała przez internet, chyba że wcześniej konkretne płytki widziałabym w jakimś sklepie. Bardzo mi się podobają niektóre płytki hiszpańskie, szczególnie kolekcje Fanal. Widziałam je w salonach łazienek. Jeden problem z nimi, to cena 
Płytki jakie kupisz takie będziesz miała. Jest ich tyle ile gustów ludzkich. Pomyśl lepiej nad układaniem glazury czy tam gdzie chcesz.
Zapraszam do centrum bartycka24 lub na ich stronę internetową do działu z Kafelkami, moja firma zaopatruje się właśnie tam w specjalne płytki ale wybór mają taki że dla każdego coś się znajdzie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
My zamawialiśmy kafelki do łazienki w sklepie internetowym i nie żałuję tej decyzji,wszystko sprawni ei bezpiecznie,a do tego cena była niższa,więc uważam ze warto poszukać właśnie w sklepach online:)
meble z dostawą do domu.
-
groszeczkqa
- Zainteresowany

internet daje sporo możliwości, naprawdę w swojej okolicy można kupipć fajne i niedrogie płytki. sklepy www są bardzo dobrym rozwiązaniem,