Tanie meble do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Tanie meble do salonu
Tutaj moim zdaniem nie chodzi nawet o popularność danego sklepu,a bardziej o jakość wykonania samych mebli,dlatego też polecam nasza stronę Selsey.pl gdzie każdy znajdzie coś dla siebie,ceny jak i same meble są bardzo atrakcyjne:)
Selsey.pl
Serio polecam ten sklep www.mebel-partner.pl. Mają bardzo duży wybór i kompetentną obsługę, która potrafi doradzić.
Może nie najtańsze ale też nie najdroższe, za to bardzo dobrej jakości. Sklep meblomoda.pl. Mam już jakiś czas i nie zauważyłam aby się coś z nimi działo, dalej wyglądają jak nowe. Duży wybór w sklepie a transport bez problemowy.
Jeśli chodzi ci o sprawdzony sklep, to kupiłem komodę i jestem zadowolony. To niemiecka firma, produkująca w Polsce, mają naprawdę dobre ceny, promocje i dostawa jest za darmo na każdy mebel. Więc można podwójnie zaoszczędzić. Jeśli szukasz sofy albo stołu to tam nie znajdziesz, mają witryny, szafki Rtv, komody, szafy, półki wiszące. Sklep z meblami.

[/url]

[/url]
Mam bardzo podobna 
Może lepszym rozwiązaniem byłby zakup używanych mebli. Takich w dobrym stanie. Może drewniane?
Nie mam zaufania jeżeli chodzi o używane meble,tutaj lepiej nawet dozbierać i zdecydować się na nowe z gwarancją,gdzie masz pewność co do ich wyższej jakości,standardu.
-
Bartłomiej26
- Aktywny

- Kontakt:
My zaczynamy się dopiero zastanawiać nad kupnem mebli. Kupiliśmy niedawno mieszkania Bydgoszcz i sprzedaliśmy wszystkie meble. Zastanawiamy się między zakupem w sklepie, a inspiracjami różnymi projektami i zamówieniem czegoś u stolarza.
Czas na zmiany!
może tania i w miarę dobra Ikea?
Ikea jest nawet całkiem dobra moim zdaniem. Nie rozumiem skąd ten mit o tym, że ich meble są złej jakości.
Najlepiej jest poświęcić trochę czasu i wybrać sprawdzonego producenta mebli.
Warto wybrać meble wykonane z litego drewna, dzięki czemu nasza inwestycja w 100% się opłaci.
Ze swojej strony polecam solidna firme https://www.woodica.pl/kolekcje/roma.html
która jak najbardziej zalicza się do specjalistów w swoim fachu
Warto wybrać meble wykonane z litego drewna, dzięki czemu nasza inwestycja w 100% się opłaci.
Ze swojej strony polecam solidna firme https://www.woodica.pl/kolekcje/roma.html
która jak najbardziej zalicza się do specjalistów w swoim fachu
Podoba mi się jak działa firma Meble Domagała (www.mebledomagala.pl). Nie trzeba wiekami czekać u nich na gotowy projekt i druga sprawa wprowadzają poprawki do projektu, jeśli coś klient chce zmienić itp. Nie kręcą nosem, a wiem, że różnie to bywa.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Tanie meble nie oznaczają również tych dobrych i solidnych,miejmy ten fakt na uwadze. Z naszej strony możecie liczyć na pomoc podczas ich wyboru,wystarczy zerknąć na KamilaMeble.pl
-
Meblowy Guru
- Początkujący

- Kontakt:
Polecam sprawdzić ofertę naszego meblowego sklepu internetowego pod adresem http://www.meblowy.guru.
Jesteśmy bezpośrednim producentem mebli tapicerowanych takich jak narożniki, kanapy, sofy dlatego z pewnością cena również się spodoba.
Polecamy też sprzedawane przez nas ławy i stoliki kawowe, oraz meblościanki, niestety na meblościanki mamy teraz wydłużony czas oczekiwania ze względu na ilość zamówień.
Wszystko oczywiście z dostawą do domu Klienta. Meble Rzeszów - dostawa GRATIS
Jesteśmy bezpośrednim producentem mebli tapicerowanych takich jak narożniki, kanapy, sofy dlatego z pewnością cena również się spodoba.
Polecamy też sprzedawane przez nas ławy i stoliki kawowe, oraz meblościanki, niestety na meblościanki mamy teraz wydłużony czas oczekiwania ze względu na ilość zamówień.
Wszystko oczywiście z dostawą do domu Klienta. Meble Rzeszów - dostawa GRATIS
Internetowy sklep meblowy - Bliżej niż myślisz i taniej niż Ci się wydaje.
Jeżeli chodzi o tanie to przede wszystkim komisy , aukcje internetowe oraz duże sieciówki