Rodzaje baterii umywalkowych, czyli jak wygodnie myć ręce
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Mycie rąk to podstawa codziennej higieny, jednak aby robić to wygodnie, potrzebna jest odpowiednia bateria umywalkowa. Rodzaje baterii umywalkowych, czyli jak wygodnie myć ręce >>
Redakcja
Planuje zrobić łazienkę w stylu trochę afrykańskim. Będzie dużo drewna i kamienia. Mam problem z doborem baterii umywalkowej. W łazience będzie dużo brązów i zieleni, jasny kamień. Umywalka w kolorze jasnego kamienia, i zastanawiam się czy ta bateria pasuje http://www.salonyhoff.pl/kolekcje/wypos ... umywalkowa . Jest w takim samym kolorze jak moja umywalka...
Re: Rodzaje baterii umywalkowych, czyli jak wygodnie myć ręc
Strasznie nie lubię baterii jednouchwytowych, wolę o wiele bardziej te z dwoma uchwytami.
Pozdrawiam! 
Hahaha, przypomina mi się mój pierwszy kontakt z baterią termostatyczną, też nie wiedziałem jak się do niej zabrać. A tak to pochwalam wybór, w prostocie siła!Bossman pisze:Czasami te baterie wyglądają tak, że nie wiadomo jak ich użyć. Ja u siebie w domu mam prostą Esmai i kłopotów z nią żadnych nie mamy.
Re: Rodzaje baterii umywalkowych, czyli jak wygodnie myć ręc
no ja też nie wiedziałam jak taka bateria działa. ale w domu to spisze się jak są dzieci czy osoby starsze... zreszta teraz to można wybierać i przebierać w bateriach. wiele widziałam na lazienkaplus....zresztą do łazienki wiele tam kupowałam