Jaki kolor ścian do sypialni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki kolor ścian do sypialni?
dokładnie, wszystko zalezy od tego jakie masz meble, choć osobiście do sypialni wolę stonowane kolory, beze, brazy itp.
-
benedyktxx
- Aktywny

Czasami warto polegać na guście i propozycjach takich firm- http://sprawnyremont.pl/
posiadają nie tylko doświadczenie, ale i znają się na doborze kolorystyki do wszystkich pomieszczeń.
posiadają nie tylko doświadczenie, ale i znają się na doborze kolorystyki do wszystkich pomieszczeń.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja jestem za spokojnymi, stonowanymi barwami. Odcienie szarości lub kremu. Do tego ciemne meble.
sypialnia to miejsce wypoczynku i nie ma co za bardzo szaleć, jednak klasyka tutaj zawsze będzie na czasie. co innego salon, kuchnia etc., tam można zaszaleć z kolorystyką 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ewentualnie można również zamontować ciekawe oświetlenie które wieczorem zmieni wystrój sypialni 
Ciekawa propozycja 
mysle ze tutaj warto sie zapoznac z psychologia barw - http://natemat.pl/10013,psychologia-kol ... -zwariowac
"Nic nie załamuje tak, jak złamana obietnica. "
~Kevin Moore
~Kevin Moore
w sypialni powinny byc kolory pastelowe, warto jednak postawić na ciekawa strukturę dekoracyjna, magnat ma ogromny wybor
To prawda, pastele pomagaja w zasypianiu..
na pewno jakis jasny 
Ja bym jedną ścianę zrobiła ciemną, a pozostałe jasne. A jaki kolor? Taki jaki nam się podoba.
jeśli mogę cos poradzić - zrezygnuj z mocnych kolorów, te wszystkie czerwienie czy fiolety może i są efektowne, ale po kilku miesiącach oszalejesz
lepiej pójść w jakieś pastele, nienachalne kolorki, zobacz sobie paletę magnata, mają dużo takich fajnych odcieni.
- Seveno Renowacja Drewna
- Początkujący

- Kontakt:
Absolutnie do sypialni tylko stonowane, delikatne kolory. A im mniejsze pomieszczenie tym jaśniejsze. Sypialnia ma być miejscem w którym po całym dniu mamy się wyciszyć i wypocząć a nie pobudzać się mocnymi i intensywnymi kolorami. Oczywiście będą tacy którzy odnajdą się w czerwonej sypialni ale wydaje mi się, że to nie często się zdarza 
u mnie ściana na której jes łoże jest z fototapetą, taka czarnobiała niby gwiazda. A reszta ścian fiolet i powiem szcerze ładnie to wygląda. chodziło mi o to żeby była dość ciemna, idealna do snu. Do tego mamy ja pieknie oświetlona wię c romantycznie tez jest
mi się bardzo podobają zestawienia bezy z brązem. Wydaje mi się, ze całe ściany na brąz mogłyby być za bardzo przytłaczające.