koszulka piłkarska dla syna?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
koszulka piłkarska dla syna?
Potrzebuję zamówić synowi taką koszulkę z numerem i nazwą jego ulubionego klubu (taki lokalny). wiecie, gdzie można to zamówić?
Re: koszulka piłkarska dla syna?
Polecam kupić koszulkę na zamówienie, czyli taką projektowaną samemu, za pomocą jakiegoś kreatora. Firma później wykona na koszulce taki wydruk, jak pan zaprojektuje.
Można coś takiego zamówić na przykład tutaj: http://selino.pl/zaprojektuj-koszulke-l ... ukiem.html
Oczywiście można też gdzie indziej, ale tu polecam, bo sam tam zamawiałem i było bardzo dobrze zrobione.
Jest to więc punkt sprawdzony.
Można coś takiego zamówić na przykład tutaj: http://selino.pl/zaprojektuj-koszulke-l ... ukiem.html
Oczywiście można też gdzie indziej, ale tu polecam, bo sam tam zamawiałem i było bardzo dobrze zrobione.
Jest to więc punkt sprawdzony.
Przecież masz tego pełno na allegro 
ja zamawiałam przez internet
No najlepiej gdzieś znaleźć na internecie ->allegro, chociaż wiele jest ofert z orginalnych marek, które dają taką możliwość.
Na allegro jest mała sklepów które proponują takie koszulki. W większych miastach możesz poszukać sklepów z taką ofertą, bo też się trafiają.
ja zamawiałem własnie przez neta, ale sam sobie wybrał jaką chce.
-
Natalka_77
- Zainteresowany

Hej! Ja już kilka takich koszulek zamawiałam i jedno wiem na pewno - im tańsza tym gorsza. Zwróć uwagę na to, z jakiego materiału będzie wykonana - jeśli ci drukną na takiej zwykłej, chińskiej "bawełnie" to po 3 praniach będzie okropna
nie pamiętam jak się nazywał ten sklep, w którym mi najfajniejsze przysyłali ale gdzieś na allegro go znalazłam 
jak dla mnie to bardzo dobry pomysł, synek na pewno się ucieszy 
Zgadza się warto zwrócić uwagę na jakość - w tych najtańszych po kilku praniach z napisów nie zostanie praktycznie nic. Podobnie jest z kolorami zaraz będą wyblaknięte, dlatego warto dołożyć te kilka złotych i kupić coś lepszego.
Trudno tutaj dogodzić.
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Trzeba dobrze poszperać w necie i na pewno się coś wybierze.