usługi budowlane gdańsk

Ceny materiałów budowlanych zależą od różnych czynników i mogą się od siebie różnić. Jak znaleźć najlepsze połączenie jakości i ceny? Czy warto zastąpić dany materiał tańszym? To ważne pytania w czasie budowy i remontu. Odpowiedzi na nie znajdziesz w tym dziale.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

radnad
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

usługi budowlane gdańsk

Post autor: radnad »

sługi budowlane ,: dekarskie, izolacyjne, inne, więcej na ...........
usługi ogólnobudowlane,dekarskie, remontowe,izolacyjne

początkujący
Aktywny
Aktywny

Post autor: początkujący »

Czy są jakieś przyczyny, że na stronie intermentowej jest tylko numer komórki, żadnego adersu czy telefonu stacjonarnego, żadnego nazwiska!!!

MR
MR

radnad
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

qa telefon to mało?

Post autor: radnad »

klienci z gdanska mnie znają, każdy klient zna moje dane które podaję na spotkaniu,
usługi ogólnobudowlane,dekarskie, remontowe,izolacyjne

amc1
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: amc1 »

Tylko po co się z takim gościem spotykać? Przecież żadnemu inwestorowi mającemu choć odrobinę zdrowego rozsądku nie przyjdzie to raczej nawet do głowy.

Rudolf Bras jr.
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Rudolf Bras jr. »

amc1 pisze:Tylko po co się z takim gościem spotykać? Przecież żadnemu inwestorowi mającemu choć odrobinę zdrowego rozsądku nie przyjdzie to raczej nawet do głowy.
Bardzo trafne stwierdzenie ! pogotowie dachowe 7 dni w tygodniu ? szóstego i siódmego dnia tygodnia to ja sobie odpoczywam i mam w ... to że komuś się tam leje na głowę, bo niedzielna praca w g... się obraca, ale jak dla mnie to możesz sobie skakać po dachach wszystkie niedziele, święta ,ba nawet w nocy robić, wszak u Ciebie jest teraz promocja, to i telefony się urywają ...
Nikt mnie nie przekona że białe jest białe, a czarne to czarne !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ceny materiałów budowlanych”