firma na terenie Niemiec

Jak nie zginąć w gąszczu przepisów i co zrobić, by podejmowane przez nas prace były wykonane zgodnie z przepisami? Niedopełnienie przepisów prawa budowlanego może mieć bardzo poważne konsekwencje. Jeśli zastanawiasz się na jakie prace potrzebne jest pozwolenia na budowę, jak je uzyskać, jakie wymagania formalne trzeba spełnić ? tu znajdziesz pomoc.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

tapeciaż
Zainteresowany
Zainteresowany

firma na terenie Niemiec

Post autor: tapeciaż »

Ostatnio spotykam się z wiadomościami o przenoszeniu firm w tym najwięcej z branży budowlanej na teren Niemiec. Zastanawiam się jak to wygląda od strony prawnej i czy faktycznie rynek budowlany jest tam tak mocno rozbudowany? Poza tym pozostaje problem z przewiezieniem całego sprzętu, bo nikt nie będzie tam kupować od nowa. Ale tu rozwiązanie samo wpadło mi w ręce. Znalazłem taką ofertę http://przeprowadzki-niemcy.pl/ Gwarantują przeprowadzkę i transport sprzętu pod każdy wskazany adres n terenie Niemiec. Nie ma żadnych ograniczeń. Gwarantują też bezpieczeństwo powierzonych im urządzeń. A gdy coś nie wypali, to pomogą w powrotnym transporcie. Chociaż słyszałem i o takich przypadkach, że firmy z Niemiec przenoszą się do nas.
tapeciaż

Gość10463

Re: firma na terenie Niemiec

Post autor: Gość10463 »

uciekają z kraju Ci którzy nic nie potrafią zrobić, partacze jednym słowem, z nadzieją że w Niemczech czy Anglii dorobią się kokosów a prawda jest zupełnie inna. Mieszkam w Polsce w Polsce płacę podatki, a za wiedzę i doświadczenie płacą wszędzie krocie nawet w Polsce

tylko jak ktoś po kosztach pracuje, stosuje zasady dumpingu cenowego to ucieka bo dokładać do interesu nie będzie ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Prawo budowlane”