firma na terenie Niemiec
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
firma na terenie Niemiec
Ostatnio spotykam się z wiadomościami o przenoszeniu firm w tym najwięcej z branży budowlanej na teren Niemiec. Zastanawiam się jak to wygląda od strony prawnej i czy faktycznie rynek budowlany jest tam tak mocno rozbudowany? Poza tym pozostaje problem z przewiezieniem całego sprzętu, bo nikt nie będzie tam kupować od nowa. Ale tu rozwiązanie samo wpadło mi w ręce. Znalazłem taką ofertę http://przeprowadzki-niemcy.pl/ Gwarantują przeprowadzkę i transport sprzętu pod każdy wskazany adres n terenie Niemiec. Nie ma żadnych ograniczeń. Gwarantują też bezpieczeństwo powierzonych im urządzeń. A gdy coś nie wypali, to pomogą w powrotnym transporcie. Chociaż słyszałem i o takich przypadkach, że firmy z Niemiec przenoszą się do nas.
tapeciaż
-
Gość10463
Re: firma na terenie Niemiec
uciekają z kraju Ci którzy nic nie potrafią zrobić, partacze jednym słowem, z nadzieją że w Niemczech czy Anglii dorobią się kokosów a prawda jest zupełnie inna. Mieszkam w Polsce w Polsce płacę podatki, a za wiedzę i doświadczenie płacą wszędzie krocie nawet w Polsce
tylko jak ktoś po kosztach pracuje, stosuje zasady dumpingu cenowego to ucieka bo dokładać do interesu nie będzie ...
tylko jak ktoś po kosztach pracuje, stosuje zasady dumpingu cenowego to ucieka bo dokładać do interesu nie będzie ...