Własnoręcznie robione ozdoby świąteczne

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Własnoręcznie robione ozdoby świąteczne

Post autor: Redakcja »

Pierwowzorem ozdób choinkowych są jabłka. To właśnie nimi dekorowano świąteczne drzewka w dawnych czasach. Własnoręcznie robione ozdoby świąteczne >>
Redakcja

gracjan33
Początkujący
Początkujący

Post autor: gracjan33 »

my w domu z dzieciakami to mamy frajde z robieniem ozdob na choinke :) ale zawsze u nas obowiazkowo jest poinsecja :) bez niej nie ma swiat!

Marika1980
Początkujący
Początkujący

Post autor: Marika1980 »

@gracjan33, a próbowałeś ozdobić poinsecjami choinkę? Widziałam coś takiego u znajomej - wygląda obłędnie. Może w przyszłym roku spróbuję, teraz starczy mi sił tylko na zakup paru doniczek ;)

przemo003
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: przemo003 »

u mnie żona zajmuje sie takimi dekoracjami i w tym roku kwiaty poinsecji i kokardy goszczą na choince :) nie powiem, wygląda to naprawde fajnie

tradziak
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Własnoręcznie robione ozdoby świąteczne

Post autor: tradziak »

Pamiętam jeszcze z dzieciństwa robienie własnoręcznych łańcuchów na choinkę. Przyznam, że była to duża frajda. Chyba za rok zarządzę przygotowywanie własnych ozdób :)

anastazja4390
Aktywny
Aktywny

Post autor: anastazja4390 »

Ręcznie robione są najpiękniejsze. Ja niestety nie mam zdolności manualnych, ale nic straconego, bo są sklepy takie jak tutaj , gdzie bez problemu można kupić ręcznie robione ozdoby świąteczne. Bombki z tego sklepu są rewelacyjne i cudownie się prezentują. Uwielbiam święta więc dla mnie takie dekoracje są bardzo ważne.

rozalia
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: rozalia »

Ciekawa sprawa takie własnoręcznie robione ozdoby świąteczne. Ja niestety takich zdolności manualnych nie mam, ale wiem, że często można właśnie gdzieś takie kupić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”