Naklejki jako pomysł na szybką zmianę wystroju
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Naklejki jako pomysł na szybką zmianę wystroju
jeśli się ma ściany w jednym kolorze to taka naklejka na pewno wpłynie dobrze na ścianę. Złamie troszkę taką monotonie i doda kolorytu w pokoju. Ale jak już masz jakieś wzory w pokoju to bym nie dodawał kolejnych bo wtedy zrobi się pstrokatą. I nie będzie to dobrze wyglądać.
-
marbasiarczyk67
- Początkujący

Oczywiście taką naklejka można zupełnie zmienić wystrój swojego wnętrza, jednak faktycznie trzeba zrobić to z umiarem i z rozsądkiem ponieważ można też zaszkodzić temu wnętrzu i zupełnie je oszpecić. Ale oczywiście jest to tez kwestia gustu. Naklejki coraz częściej stosowane są w różnych wnętrzach, ostatnio oprócz salonu i sypialni coraz częściej spotykane są też w kuch i w łazience. Jest mnóstwo różnych wzorów i szablonów więc jest w czym wybierać. Oczywiście świetnie wyglądają też w pokoju dziecka
Zauważyłam, że jest to coraz popularniejszy pomysł. Teraz częściej spotykam nie tyle naklejki, co różne napisy przekonujące o tym, jak przytulny jest to dom. Jakoś mnie nie przekonują takie dodatki. Wolę zdjęcia w ciekawych ramkach lub po prostu postery klasycznych filmów 
Takkacperski pisze:całkiem nieźle to wygląda. Skąd bierzecie wzory? z fotoloii czy coś w tym stylu?
My też bardzo polecamy naklejki ścienne. Bardzo i szybko można za ich pomocą odmienić każde wnętrze, np. kuchnię

-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja mam naklejone drzewko w salonie, każdy myśli, że jest ono namalowane 
A gdzie kupiłeś naklejkę? 
no rzeczywiście, takie naklejki wysokiej jakości wyglądają rzeczywiście bardzo naturalnie, ale trzeba uważać jak dobierasz te naklejki żeby to nie wyglądało kiczowato. Jak widziałem caly salon w kwiwaty to jakos mi się, to wcale nie spodobało.
- Patrycja_J
- Zainteresowany

jak dla mnie to bardzo fajny pomysł
Co wszyscy z tymi naklejkami? Przecież czyste ściany są lepsze, minimalistyczne.
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Ja także nie wiem nad czym ten zachwyt,przecież dla wielu osób takie naklejki wyglądają kiczowato,a już na pewno jeżeli chodzi o salon czy kuchnię,tutaj możemy znaleźć kilka innych,zdecydowanie lepszych rozwiązań.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Dobrze naklejone wyglądają jak namalowane. Jeśli masz dobry pomysł, będzie wyglądało fajnie.
Mi się podobają niektóre naklejki, choć zdarza się i takie, które są kiczowate. Dobrym sposobem na szybką zmianę wystroju jest też ściana tablicowa.
ciekawa sprawa. pierwszy raz widze te naklejki i podobaja mi sie bardzo
"Nic nie załamuje tak, jak złamana obietnica. "
~Kevin Moore
~Kevin Moore
-
Ekspert Sztukaterii WMB
- Aktywny

Oryginalnym pomysłem będzie też sztukateria . Pasuje do każdego wnętrza no i z powodzeniem łączy dwa style. Elementów i kształtów jest dużo. Może być dowolnie układana, malowana więc efekt będzie indywidualny,