Najmodniejsze płytki łazienkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
symultanik
- Zainteresowany

Re: Najmodniejsze płytki łazienkowe
lufft ja słyszałem coś o targach ale za nic nie mogę sobie przypomnieć szczegółów niestety, może ktoś?
Co się odwlecze, to nie uciecze.
Sporo tego bo się sezon zaczął, te na które się wybieram to 6 i 7 czerwca w Lubaniu, jeśli pogoda dopisze a podobno ma być w porządku.
-
symultanik
- Zainteresowany

termin mi niestety nieodpowiada coś innego? te w innym miejscu albo nawet i inne oby tematyka budowlana z wykończeniówką.
Co się odwlecze, to nie uciecze.
Tydzień później są w Grubnie wg informacji ale ja też jadę do Lubania zgarnąć gazetkę ich
kupon w środku
długo się wstrzymywałam z założeniem facebooka ale jednak to gigantyczne ułatwienie w oszczędzaniu jak tak się wsyzstkie podawane informacje poczyta 
Panowie wróćmy do tematu. Czekam na inspirujące przykłady płytek, aranżacji etc. Na targi nie pojadę.
Zatem najchętniej poczytam o nowinkach, stylach etc.
-
Krzysztof-mozaika
- Zainteresowany

- Kontakt:
W tym roku najlepiej sprzedającymi się płytkami oczywiście były płytki drewnopodobne
oraz płytki imitujące beton oraz wszystkie szarości. Myślę, że tendencja utrzyma się jeszcze jakiś czas:)
oraz płytki imitujące beton oraz wszystkie szarości. Myślę, że tendencja utrzyma się jeszcze jakiś czas:)
-
michal_drzen
- Zainteresowany

Ja np. wolę zamiast płytek to farby ze strukturą lub tynki dekoracyjne. Z płytkami jest ten problem, że jak sie znudzą, to ciężko je zdemontować, a farbę zawsze mozna zmienic:) bardz ciekawy wybor ma marka Ecorson, ja użyłem akurat do przedpokoju Revello Gold, bardzo ciekawy efekt i szczerze moge polecic!
- Patrycja_J
- Zainteresowany

według mnie najmodniejsze są jasne 
A może płytki w kształcie prostokątów lub takie drobne białe kwadraty?
Masz na myśli mozaikę czy coś innego? Z nowości na uwagę zasługuje np. kolekcja Pedra. Ciekawy wzór i odcień, taka szarość wymieszana z beżem? Nie widziałem jeszcze na żywca ale na propozycjach projektów wygląda elegancko.

Chciałbym położyć sobie mozaikę w łazience... Zastanawiam się jednak co jest trwalsze. Mozaika robiona na siatce i tak klejona, czy układana żmudnie, ale osobno. Też pewnie koszt takiego układania jest o wiele wyższy niż tej na siatce. Orientuje się ktoś w cenach? Myślałem o czym takim http://www.salonyhoff.pl/kolekcje/plytk ... ana-nebbia .
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Jeśli chodzi o tak drobną mozaikę to raczej wyłącznie na siatce.
Może zamiast mozaiki to płytki stylizowane na mozaikę albo płytkę strukturalną? Teraz już coraz więcej płytek strukturalnych jest na rynku i chętniej są wykorzystywane. Te Structural faktycznie niebanalne.
A pokażesz o jakiej mozaice piszesz? Masz już wybraną?
A pokażesz o jakiej mozaice piszesz? Masz już wybraną?
Ostatnio częściej widuje się płytki drewnopodobne, warto też śledzić płytki paradyż bo co jakis czas prezentują nowe wzory. W Polsce to oni napędzają modę, wystarczy przejrzeć oferty sklepów z płytkami typu e-plytki