Jakie meble do sypialni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jakie meble do sypialni?
Wiele pomysłów na łóżka było podanych już w tym temacie. Mnie zastanawia kwestia szaf w sypialni. Jakie meble macie u siebie w sypialni? Ja mam dylemat między dwoma rozwiązaniami. Czy postawić tylko na duże łóżko i szafki przyłóżkowe, czy jednak wstawić do sypialni http://www.indecoszafynamiare.pl/, łóżko i kufer. Które rozwiązanie byście wybrali do siebie?
Ja się zdecydowałem na meble drewniane dokładnie bukowe, rozważałem też sosnę, ale bukowe akurat mi się bardziej podobało. Ze sklepu Urokdrewna.

- Patrycja_J
- Zainteresowany

ładne to łózko 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Również mi sie nawet podoba.
Mam coś w tym guście, tylko ciemniejsze drewno. Regularnie żona obija sobie nogi i robi siniaki i już mnie męczy kiedy wymienimy tę ramę, dziękuję. Następnym razem tylko miękkie obicia:)
na brw mają teraz wyprzedaż mebli z kodem rabatowym http://kuponiarnia.pl/promocje/brw/ Masz tam do wyboru z oparciami miekkimi i twardymi - jak kto woli;)
mysle że łatwiej i praktyczniej bedzie na zamówienie. może skorzystaj z porad architekta wnętrz: http://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/po ... itekt.html. Bardzo trudno jest urządzić poddasze, aby było w pełni funkcjonalne.
Można znaleźc sporo fajnych pomysłów w różnych katalogach, bo porady architekta to według mnie strata pieniędzy. Lepiej wydać na lepsze meble 
Można znaleźc sporo fajnych pomysłów w różnych katalogach, bo porady architekta to według mnie strata pieniędzy. Lepiej wydać na lepsze meble
Ja bym przede wszystkim nie przesadzała z ilością mebli w sypialni. Szafa, łóżko i nocny stolik w zupełności wystarczą.
U siebie mam dużą szafę, komodę i małą szafkę nocną. W zupełności taka ilość mebli mi wystarcza. Nie ma sensu zagracać za bardzo sypialni.
To łóżko co pojawiło się w tym temacie nie wygląda specjalnie solidnie.
Jestem pewien, że nie będzie ono służyło przez długi czas
Jestem pewien, że nie będzie ono służyło przez długi czas
ja u siebie w sypialni mam tylko łóżko i małe szafki obok łóżka aby móc na nich położyć telefon który służy za budzik. Nie chciałem z moja drugą połówką sobie zagracać tego pomieszczenia i dlatego mamy tak minimalistycznie. Ciuchy mamy w garderobie tuż obok sypialni.
Teraz stawia się przede wszystkim na minimalizm i kolory szarości,bladości z jakimś małym kolorpwym połączeniem. Tak mówi moja dizajn żona
zależy oczywiście skąd się się jest, my akurat kupowaliśmy meble poznań, bo mieszkamy blisko, więc nie było problemu. Na stronce centrum 425 jest sporo fajnych salonów
Ile żon tyle opinii