Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Witam, potrzebuję małej rady. Odłożyłam z mężem kilka złotych na kinkiety nad łózkiem. Zawsze o takich marzyłam, ponieważ trochę mnie przeraziły ceny takich wymarzonych, to wybrałam dwa. Mam ściany szare i przygotowaną pastę strukturalną firmy Primacol. Będzie taka jaśniejsza szara. Teraz jak się uda to powinny na dole być dwa zdjęcia. Pierszy to Kinkiet Moss z MagiaŚwiateł, a drugi to jakiś tam Time i też z tej samej firmy, jest jeszcze dużo, ale te mi wpadły w oko najbardziej. Ten pierwszy kosztuje ok 66 zł a drugi 57. Różnica mała, ale tu chodzi i pierwsze wrażenie. Szukałam zdjęcia podobnie żeby Wam pokazać, ale nie mogłam znaleźć podobnego Proszę o pomoc! Przydadzą się rady panów bo mąż ma już mnie dość, a jemu podobają się obydwa - taki pomocny-
dla mnie jak nad łóżkiem to światełko ma świecić na łóżko a nie na sufit
prosty styl bez ekstrawagancji w sypialni .. można jedynie co to ledowe żarówki wstawić
dla mnie jak nad łóżkiem to światełko ma świecić na łóżko a nie na sufit
prosty styl bez ekstrawagancji w sypialni .. można jedynie co to ledowe żarówki wstawić
Obydwa kinkiety są moim zdaniem ciekawym rozwiązaniem i ładnie się prezentują,jednak jeżeli mam wybierać ten który moim zdaniem jest ciekawszy,to chyba opcja nr 2 bardziej do mnie przemawia.