Piec na ekogroszek
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Piec na ekogroszek
Warto zajrzeć na www.energoret.pl jeżeli szukasz dobrego ekogroszku. Ich produkt - Energoret Ekogroszek- to naprawdę najwyższej jakości paliwo o wysokiej kaloryczności, które spala się bardzo czysto zostawia minimalne ilości popiołu. Wiem bo używam i polecam.
Skoro mowa o dobrych kotłach w rozsądnej cenie,to warto zwrócić uwagę także na naszą stronę PieceMans,gdzie znajdziecie ich szeroki wybór,a fachowa obsługa zawsze chętnie pomoże i doradzi.
W zeszłym roku równiez stałe przed takim dylematem. Wybrałem kocioł Kostrzewy na Pellet a ten kupiłem w dobrych cenach i bez zbędnej pracy na gielda-paliw.com- wystarczy złożyć zlecenie kupna i czekać na meil bez dodatkowych opłat. Dzisiaj wiem, ze dokonałem słusznego wyboru polecam
-
SUSPENSER
- Superużytkownik

- Kontakt:
Nie ma to jak za parę groszy za post spamować forum :-/
Preferuję kontakt przez @ bo prywatne wiadomości znikają.
-
MilczacyRoman
- Zainteresowany

porządny piec na ekogroszek można kupic w Dzierżoniowie z hurtowni budowlanej http://ar24.com.pl/. Warto śledzic u nich promocje, bo czasem naprawde można sporo zaoszczędzić
-
BobBudownik
Ja mam kocioł na ekogroszek firmy Piecbud i jestem bardzo zadowolony. Wszystko fajnie działa, grzeje. Nie wychodzi to jakoś drogo.
Piecbud wykorzystuje nowe technologie a maja tez profesjonalne podejscie do klienta
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
Co dziennie, albo raz w tygodniu zmieniasz kocioł. Tak wynika z Twojego profilu http://www.forumbudowlane.pl/profile.ph ... e&u=107462BobBudownik pisze:Ja mam kocioł na
Na pewno nie tanio.BobBudownik pisze: Nie wychodzi to jakoś drogo.![]()
.
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.
A sprawdzaliście u nas na PieceMans.pl ? Bo jeżeli nie to czas nadrobić zaległości i wybrać coś dla siebie,zresztą fachowa obsługa zawsze służy swoją radą i pomocą na forum:)