Piec na ekogroszek

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

tyga33
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Piec na ekogroszek

Post autor: tyga33 »

Warto zajrzeć na www.energoret.pl jeżeli szukasz dobrego ekogroszku. Ich produkt - Energoret Ekogroszek- to naprawdę najwyższej jakości paliwo o wysokiej kaloryczności, które spala się bardzo czysto zostawia minimalne ilości popiołu. Wiem bo używam i polecam.

PieceMans
Aktywny
Aktywny

Post autor: PieceMans »

Skoro mowa o dobrych kotłach w rozsądnej cenie,to warto zwrócić uwagę także na naszą stronę PieceMans,gdzie znajdziecie ich szeroki wybór,a fachowa obsługa zawsze chętnie pomoże i doradzi.

jaro13
Początkujący
Początkujący

Post autor: jaro13 »

W zeszłym roku równiez stałe przed takim dylematem. Wybrałem kocioł Kostrzewy na Pellet a ten kupiłem w dobrych cenach i bez zbędnej pracy na gielda-paliw.com- wystarczy złożyć zlecenie kupna i czekać na meil bez dodatkowych opłat. Dzisiaj wiem, ze dokonałem słusznego wyboru polecam

SUSPENSER
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: SUSPENSER »

Nie ma to jak za parę groszy za post spamować forum :-/
Preferuję kontakt przez @ bo prywatne wiadomości znikają.

MilczacyRoman
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: MilczacyRoman »

porządny piec na ekogroszek można kupic w Dzierżoniowie z hurtowni budowlanej http://ar24.com.pl/. Warto śledzic u nich promocje, bo czasem naprawde można sporo zaoszczędzić

BobBudownik

Post autor: BobBudownik »

Ja mam kocioł na ekogroszek firmy Piecbud i jestem bardzo zadowolony. Wszystko fajnie działa, grzeje. Nie wychodzi to jakoś drogo. :) Piecbud wykorzystuje nowe technologie a maja tez profesjonalne podejscie do klienta

Enerbau Tanie Grzanie
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: Enerbau Tanie Grzanie »

BobBudownik pisze:Ja mam kocioł na
Co dziennie, albo raz w tygodniu zmieniasz kocioł. Tak wynika z Twojego profilu http://www.forumbudowlane.pl/profile.ph ... e&u=107462
BobBudownik pisze: Nie wychodzi to jakoś drogo. :)
Na pewno nie tanio.

.
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.

PieceMans
Aktywny
Aktywny

Post autor: PieceMans »

A sprawdzaliście u nas na PieceMans.pl ? Bo jeżeli nie to czas nadrobić zaległości i wybrać coś dla siebie,zresztą fachowa obsługa zawsze służy swoją radą i pomocą na forum:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”