projektant wnętrz

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
miachalradwan
Początkujący
Początkujący

projektant wnętrz

Post autor: miachalradwan »

Czy warto korzystać z jego usług? Kupiłem mieszkanie w Łodzi i chciałbym je jakość ładnie zaaranżować w stylu nowoczesnym - lubię biel, czerń oraz szarości. W internecie jest sporo projektów, ale jakoś w każdym z nich czegoś brakuje.

mila8888
Aktywny
Aktywny

Re: projektant wnętrz

Post autor: mila8888 »

Jeśli mowa o projektach wnętrz to ja mogę polecić ich http://pskprojekt.pl/ robili u mnie projekt i wyszło bardzo fajnie. Koniecznie sprawdz ich ofertę. Na stronie mają sporo realizacji

11DawidK
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: 11DawidK »

Zapraszam do współpracy

insomnia
Aktywny
Aktywny

Post autor: insomnia »

Ja kiedyś próbowałam urządzić mieszkanie przy pomocy programu który wizualizował moje wnętrze jednak niestety i tak nic mi to nie dało. Myślę, że najlepszą opcją przy braku pomysłu na wnętrze, albo inspirować się siecią albo postawić na projektanta wnętrz. Jeżeli szukałabyś kiedyś takiego projektanta wejdź w ten link.
i am who i am

faleos
Aktywny
Aktywny

Post autor: faleos »

miachalradwan pisze:Czy warto korzystać z jego usług? Kupiłem mieszkanie w Łodzi i chciałbym je jakość ładnie zaaranżować w stylu nowoczesnym - lubię biel, czerń oraz szarości. W internecie jest sporo projektów, ale jakoś w każdym z nich czegoś brakuje.
My skorzystaliśmy z pomocy studia mioko z łodzi i jesteśmy zadowoleni. Powiem tak: wszystko można samemu zrobić, ale często jest tak, że po prostu się nie widzi samemu pewnych rzeczy. A przy stylu nowoczesnym niezwykle ważne jest to, aby zgrać oświetlenie, dodatki, meble. Zerknij sobie na realizacje firmy, która nam pomagała: http://mioko.com.pl/projekty/

moocha
Aktywny
Aktywny

Post autor: moocha »

Powiedzcie a lepiej wam się współpracuje z jednym projektantem czy może większą firmą, studiem?

Zami
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: Zami »

Moim zdaniem warto zgłosić się do projektant wnętrz warszawa. Widziałam portfolio tej firmy i uważam, ze znają się na rzeczy. Samodzielne aranżowanie pomieszczeń jest czasochłonne a nie zawsze efekt jest zadowalający. Ja dwa razy w zeszłym roku remontowałam mieszkanie i dopiero po drugim remoncie zaczęło mi się podobać Pewnie z pomocą projektanta poszłoby to znacznie szybciej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”