Gofrownica
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gofrownica
wydaje mi się, że całkiem niezłą rozpiskę znajdziesz tutaj: jakkupowac.pl/jaka-gofrownice-kupic/
moja żona kiedyś kupiła takie urządzenie wikofunkcyjne - toster, gofrownica i coś jeszcze. Strasznie to kiepskie - gofry wychodziły z tego surowe.
-
MilczacyRoman
- Zainteresowany

trzeba patrzeć na moc im większa tym lepiej, cena wcale nie ma specjalnego znaczenia. A co takiego urzadzenia wielofunkcyjnego, to mowi ze jak cos jest do wszystkiego, to przewaznie w rzeczywistości jest do niczego.
koko, to nigdy nie jadłeś domowych gofrów, że nie wiesz, czy różnią się od tych kupnych? 
Tak, ja robię często. i powiem ci, że nie opłaca się kupować gofrownicy tańszej niż 50 zł, bo ciasto się nie dosmaży dobrze
Mam zwykłą gofrownicę, a nie te wielofunkcyjne g***o, trochę kosztowało ale już 3 lata mi bez zarzutu służy
Lepiej odżałować trochę grosza i kupić lepszy sprzęt 
sprawdzona metodaQalick pisze:Lepiej odżałować trochę grosza i kupić lepszy sprzęt
-
Marecki324
- Początkujący

Na sprzęt AGD czy RTV nie należy oszczędzać, bo dobry posłuży wiele lat, natomiast tanie gów... popsuje się w mig i finalnie wcale się nie zaoszczędzi bo trzeba bd kupić nowy.
Właśnie ostatnio się nam spaliła i jesteśmy na etapie poszukiwania czegoś nowego, solidnego ale nie w powalającej cenie.
Pozdrawiam! 
Dobra gofrownica wcale nie musi być droga, ja mam model MPM MGO13 za 139 zł, w rankingu https://najlepszyranking.pl/ranking-gofrownice jest najpopularniejszy z tego, co widzę. Moim zdaniem warto przed zakupem korzystać z takich serwisów, mogą pomóc dokonać wyboru. U mnie gofry są na śniadanie przynajmniej raz w tygodniu.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Też uwielbiam robić gofry. Zgodzę się z tym że dużo zależy od receptury.
Ja jakieś pół roku temu kupiłam gofrownicę i wstyd się przyznać, że jeszcze jej nie testowałam... Kilka razy u rodziców próbowałam zrobić idealne gofry, ale przepisy na ciasta nie były zbyt udane... Nadal szukam idealnego. I może jak w końcu znajdę jakiś dobrze wyglądający przepis. I to będzie czas, żeby wypróbować swój zakup.
I faktycznie, wolałam zainwestować nieco więcej pieniędzy, bo znajoma kupiła wyjątkowo tanią gofrownice i spaliła się przy pierwszym użyciu... To mnie zachęciło do nieco dłuższego poszukiwania takiego sprzętu
I faktycznie, wolałam zainwestować nieco więcej pieniędzy, bo znajoma kupiła wyjątkowo tanią gofrownice i spaliła się przy pierwszym użyciu... To mnie zachęciło do nieco dłuższego poszukiwania takiego sprzętu