Pomocna pożyczka na wyposażenie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Pomocna pożyczka na wyposażenie
Ewentualnie można skorzystać z karty kredytowej. Tutaj możemy sobie przeczytać w jakich sytuacjach takie rozwiązanie jest przydatne: http://www.comperia.pl/karta-platnicza-jak-nie-pomylic-karty-debetowej-z-kredytowa.html - dzięki niemu możemy bezproblemowo uzyskać dodatkowe fundusze.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
chwilówki nie bierz chłopie bo tam jest takie oprocentowanie...
hehe no to prawda, a ludzie dają się nabrać, bo nie czytają tego co drobnym druczkiem jest napisane pod *
To trochę zależy od wielkości kredytu. Czy chodzi o blender, czy też znacznie "poważniejszy" sprzęt. Jeżeli to drugie to zawsze można zgłosić się do doświadczonej firmy pośrednictwa finansowego.
ja i tak bym nie brał 
- doktorells
- Zainteresowany

jak byłem w takiej sytuacji przed ślubem to skorzystałem z karty kredytowej, a teraz pełno tego na każdym rogu próbują coś wcisnąć nic tylko się pchać jak nie ma się czego chwycić
dlatego najlepiej na 0 % bo mogą być niezłe klocki
-
SzczeryDzery
- Początkujący

W http://pozyczkarium.pl możesz dostać fajną ofertę na dosyć niski procent jak na pożyczki pozabankowe.
Jeśli nie jest to konieczne to lepiej w ogóle nie bawić się w branie jakichkolwiek pożyczek. Moim zdaniem bez sensu spłacać potem 200/300% bazowej kwoty
Chwilówki nieraz potrafią uratować domowy budżet, ale łatwo popłynąć, więc trzeba być bardzo ostrożnym przy korzsytaniu z nich.
-
Euro-Zakupy
- lubie spamować
Nie bardzo widzę sens takiego rozwiązania aby brać chwilówki na wyposażenie domu czy mieszkania,przecież można poczekać a odłożyć na ten cel,poza tym warto poszukać tańszych rzeczy w dobrych sklepach internetowych.
Nie uważam aby branie chiwlówek na sprzęt bylo sensownym rozwiązaniem.... Szczególnie,ze bardzo wiele sklepów oferuje dobre promocje, w ramach których można kupic sobie sprzęt w bardzo dobrej cenie oraz na raty. Raty są oprocentowane na 0% tak wiec nie musicie tracić i wszystko spokojnie spłacacie przez rok. Taką promocję oferuje sklep rtv Euro agd. Można tam brać sprzęt na nawet 50 rat ( zależy konkretnie od danego sprzętu).
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Również jak kolega wyżej poleciłbym wziąć na raty 0%. Ja brałem w rtv i raty są faktycznie na 0, tyle że do max 6 rat. Powyżej trzeba było dokupić ubezpieczenie.
Jeśli oddasz taką chwilówkę na czas to wszystko będzie ok dlatego uważam, że warto wziąć. Zobacz na http://www.chwilowki360.pl - to porównywarka chwilówek. Ta strona jest o tyle fajna, że pokazuje Ci różne opcje, a Ty sam wybierasz najkorzystniejszą dla siebie 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

A jak się potknie noga i nie spłacisz na czas, to zapłacisz 2 razy więcej